Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal editie week 47 2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal editie week 47 2019

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉

Het is vrijdag 22 november 2019: tijd voor het nieuws van deze week!

De week waren er:
►  17 bezichtigingen 👀
► 4 waardebepalingen 📜
► 1 eindinspectie bij een woning ✔️

😎 Nieuw in de verkoop! 😎

► Boven Dwarsdiep 3 te Veendam, een compleet gerenoveerde en instap klare twee-onder-een-kap woning op een centraal gelegen locatie in Veendam. De woning is voorzien van twee slaapkamers en ideaal voor bijvoorbeeld starters. De vraagprijs van de woning is € 147.500,- k.k.

► Zuidwendingerweg 66 te Nieuwe Pekela, deze vrijstaande woning is gelegen in een rustige straat en op een erg fijne locatie vlakbij uitvalswegen. De woning heeft een vraagprijs van € 159.500,- k.k. en beschikt over drie slaapkamers en is levensloop bestendig, omdat de badkamer en een van de slaapkamers zich op de begane grond bevinden.

► Berkenlaan 41 te Nieuwe Pekela, deze hoekwoning is up to date, uitgebouwd en heeft een vraagprijs van € 149.500,- k.k. De woning beschikt over drie slaapkamers, heeft een fijne tuin, schuur met carport, is goed onderhouden en ligt in een leuke woonwijk.

🏡 Binnenkort in de verkoop! 🏡

 

► Apollolaan 26 te Oude Pekela, dit beneden appartement is voorzien van twee slaapkamers, heeft een eigen tuintje en is gelegen vlakbij een winkelcentrum en scholen. Omdat het om een beneden appartement gaat, is het een levensloopbestendige woning. De vraagprijs van dit appartement zal € 109.500,- k.k. bedragen.

► Noordkante 80 te Oude Pekela, deze tussenwoning gelegen in een rustige straat staat op een perceel van 353 m2 groot. De woning beschikt over vier slaapkamers, met mogelijkheid tot een vijfde, en is verrassend ruim van binnen. De woning ligt in de buurt van een winkelcentrum en scholen. De vraagprijs van deze woning zal € 139.500,- k.k. bedragen.

► Jan Oldenburgerstraat D 67 te Nieuwe Pekela: twee voor de prijs van één! Deze woning is namelijk een twee-onder-een-kap woning met Jan Oldenburgerstraat D 68 welke samen met zullen worden verkocht. De woningen delen samen één perceel. Nummer 67 is een ruime woning die levensloop bestendig is en beschikt over drie slaapkamers met mogelijkheid tot een vierde. Nummer 68 is wat kleiner en twee slaapkamers. Beide woningen hebben nette keukens en badkamers en zijn levensloopbestendig. Tevens is er een vrijstaande stenen garage op het perceel aanwezig.De vraagprijs zal € 245.000,- k.k. bedragen. Ideaal voor zelf bewoning en verhuur/ mantelzorg/ ouders en kinderen die uit, maar toch thuis willen wonen.

► Hoofdweg 158 te Bellingwolde. Het voormalige gemeentehuis van Bellingwolde komt te koop! Dit statige pand staat midden in de dorpskern op een perceel van 5.020 m2 groot, is erg ruim en bestaat uit twee bouwlagen. Het pand zal een vraagprijs hebben van € 499.500,- k.k.

► Julianalaan 25 te Scheemda, de woning komt binnenkort te koop met een vraagprijs van € 129.500,- k.k. Deze twee-onder-een-kap woning staat in een rustige straat op een perceel van 182 m2 groot. In de woning zijn twee slaapkamers. Tevens heeft de woning een eigen oprit.

Voor hetzelfde geld en Open Huis!

Afgelopen maandag, 18 november 2019, werd om 20.30 uur op RTL 4 de derde aflevering van de serie ‘Voor hetzelfde geld’ met Natasja Froger uitgezonden. In deze serie worden stellen uit het westen van het land geholpen met hun zoektocht naar een nieuwe woning. Daarin krijgen ze een te zien wat er buiten de Randstad voor woningen te koop zijn voor hun budget. De kijkers zochten ‘een vrijstaande woning met een flinke tuin’. In  Pekela kan 50% meer vierkante meter worden aangekocht voor hetzelfde geld in vergelijking met de Randstad!

In deze aflevering was een van de woningen die bij ons in de verkoop staat, de woning aan de J.R. Stuutstraat F 30 te Nieuwe Pekela, te zien. Deze prachtige woning werd als ‘statig’, ‘prachtig’ en ‘veilig buiten de gaswinningszone’ beschreven en de bezoekster is verliefd! Helaas is haar partner stellig en valt de keuze op een andere woning.

Omdat er is gebleken dat de woning erg vaak is bekeken op de online kanalen, is besloten om op vrijdag 22 november 2019 een Open Huis te organiseren bij de woning zodat iedereen die nieuwsgierig is, vrijblijvend een kijkje bij de woning kon nemen. Het was een groot succes en wie weet is de koper ook langs geweest!

Weer beschikbaar!

De woning aan de Wedderweg 13 te Oude Pekela is opnieuw beschikbaar gekomen voor de verkoop. De woning heeft tijdelijk onder bod gestaan, maar is nu weer beschikbaar voor bezichtigingen.

In een leuke straat gelegen tref je deze vrijstaande woning aan met eigen oprit en stenen garage van ca. 13 m2 op een perceel van 637 m2 eigen grond. De woning is voorzien van vier slaapkamers, waarvan er een zich op de begane grond bevindt. De woning is levensloopbestendig, omdat ook de badkamer op de begane grond aanwezig is. De vraagprijs van deze woning is € 119.500,-.

Nieuwsgierig naar de woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging.

🥳Onder bod!🥳

 

De verkopers en kopers van de volgende woning zijn het eens geworden over de koopprijs. Daarmee staat de woning onder bod en is de eerste stap naar de verkoop officieel gezet.

► Ekamperweg 19 te Finsterwolde

Allen van harte gefeliciteerd met dit prachtige nieuws!

💐 Verkocht onder voorbehoud! 💐

Na het tekenen van de koopovereenkomst, mochten we verkopers en kopers van de volgende woningen blij maken met de verkoop onder voorbehoud:

► Burgemeester Snaterlaan 78 te Oude Pekela
► Onstwedderweg 93 te Nieuwe Pekela
► Abraham Westersstraat A 25 te Nieuwe Pekela

Allen van harte gefeliciteerd met dit geweldige nieuws!

🍾Definitief verkocht! 🍾

Voor de kopers en verkopers van de volgende woningen was er deze week geweldig nieuws, het is namelijk bekend geworden dat alles voor de koop geregeld is en dat daarmee de verkoop officieel is geworden:

► Spoetnikstraat 2 te Oude Pekela
► H. Hindersstraat 109 te Oude Pekela
► Dokter Harm Brouwerstraat D 17 te Nieuwe Pekela
► Winschoterweg 10 te Oude Pekela

Absoluut iets om vieren en daarom allen van harte gefeliciteerd!

Spotlight!

De woning aan de H. Hindersstraat 4 te Oude Pekela is gelegen aan vaar- en viswater en is een echte eyecatcher.
In de woning tref je in totaal een zestal slaapkamers en een tweetal badkamers aan.

De woning heeft een aangebouwde stenen garage welke is voorzien van elektriciteit. Op het dak zijn een tiental zonnepanelen te vinden wat de woning energiebesparend maakt en tevens is er bij de trapopgang prachtig glas in lood te vinden.

De woning is aan de voorzijde voorzien van een siertuin en eigen oprit naar de woning.
Aan de achterzijde van de woning tref je een onderhoudsvrije tuin met een deels overdekt terras. Vanuit de tuin is de grote garage middels openslaande deuren te bereiken.

Nieuwsgierig geworden naar deze woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging en bekijk hem zeker alvast online.

🏠 In de verhuur! 🏠

Voor de verhuur zijn er nog een aantal leuke woningen beschikbaar:

► Er is nog een appartement in het complex aan de Handelsstraat 58 te Stadskanaal beschikbaar. Dit complex wordt compleet gerenoveerd en gemoderniseerd. Meer weten over een van deze woning, neem dan gerust contact met ons op! Het is geheel vrijblijvend.

► De woning aan de Savornin Lohman 41 te Oude Pekela is beschikbaar voor de verhuur. Deze mooie hoekwoning met nieuwe keuken, nieuwe badkamer, drie slaapkamers, fijne tuin. De woning is per direct beschikbaar om te huren en heeft een huurprijs van € 720,- per maand excl. g/w/l.

🌞 Binnenkort in de verhuur! 🌞

► De vrijstaande woning aan de Landbouwstraat 50 te Wildervank zal met ingang van 1 december 2019 beschikbaar komen om te huren. De woning is compleet gerenoveerd en gemoderniseerd, heeft een woonoppervlakte van 102 m2 en beschikt over twee slaapkamers. De huurprijs van de woning zal € 800,- per maand excl. g/w/l bedragen.

► De tussenwoning aan de Harm Heijeslaan 39 te Nieuwe Pekela zal per 1 december 2019 beschikbaar zijn om te huren. De huurprijs van deze woning zal € 699,- per maand excl. g/w/l zijn. In 2017 zijn de badkamer en het toilet vernieuwd. Tevens is het een lichte woning, heeft het drie slaapkamers en een balkon.

► Het appartement aan de Iepenlaan 11 te Nieuwe Pekela zal per 1 januari 2020 beschikbaar zijn om te huren. Dit mooie appartement omringt door groen ligt in een rustige buurt en in een erg mooi complex. Het appartement is gebouwd in 2001 en voorzien van twee slaapkamers, een zonterras en een ruime woonkamer met open keuken. De huurprijs van de woning zal € 735,- per maand excl. g/w/l zijn.

Op het Emslanderpark te Vlagtwedde zal per 20 december 2019 een mooie woning beschikbaar komen om te huren. De keuken en badkamer in de woning zijn erg netjes en er zijn drie slaapkamers aanwezig. De woning wordt gemeubileerd verhuurd voor een huurprijs van € 800,- per maand excl. g/w/l.

🏢 Bedrijfsruimtes te huur! 🏢

►Aan de Langestraat 82 in Winschoten komt het horeca gedeelte van het pand in de verhuur. De huurprijs zal hier € 1.250,- per maand bedragen. Het object heeft een horecabestemming en diverse aansluitingen en faciliteiten zijn nog aanwezig.

►Aan de J.A. Koningstraat 15 in Winschoten zijn er nog diverse mogelijkheden voor de huur van een kantoorruimte. Neem gerust even vrijblijvend contact op om deze te bespreken, er zijn diverse ruimtes in diverse groottes beschikbaar.

🔢 Tellerstand! 🔢

Deze week staat de teller op 119 verkochte woningen in 2019!

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 03-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 17 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 02-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 10 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 01-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 3 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder