Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 48-2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 48-2019

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉

Het is vrijdag 29 november 2019: tijd voor het nieuws van deze week, en wat voor week!

De week waren er:
► 23 bezichtigingen 👀
► 1 waardebepaling 📜
► 5 eindinspectie bij woningen ✔️

🏡 Binnenkort in de verkoop! 🏡

► Apollolaan 26 te Oude Pekela, dit beneden appartement is voorzien van twee slaapkamers, heeft een eigen tuintje en stenen schuurtje en is gelegen vlakbij een winkelcentrum en scholen. Omdat het om een beneden appartement gaat, is het een levensloopbestendige woning. De vraagprijs van dit appartement zal € 109.500,- k.k. bedragen.

► Noordkante 80 te Oude Pekela, deze tussenwoning gelegen in een rustige straat staat op een perceel van 353 m2 groot. De woning beschikt over vier slaapkamers, met mogelijkheid tot een vijfde, en is verrassend ruim van binnen. De woning ligt in de buurt van een winkelcentrum en scholen. De vraagprijs van deze woning zal € 139.500,- k.k. bedragen.

► Jan Oldenburgerstraat D 67 te Nieuwe Pekela: twee voor de prijs van één! Deze woning is namelijk een twee-onder-een-kap woning met Jan Oldenburgerstraat D 68 welke samen met zullen worden verkocht. De woningen delen samen één perceel. Nummer 67 is een ruime woning die levensloop bestendig is en beschikt over drie slaapkamers met mogelijkheid tot een vierde. Nummer 68 is wat kleiner en twee slaapkamers. Beide woningen hebben nette keukens en badkamers en zijn levensloopbestendig. Tevens is er een vrijstaande stenen garage op het perceel aanwezig.De vraagprijs zal € 245.000,- k.k. bedragen. Ideaal voor zelf bewoning en verhuur/ mantelzorg/ ouders en kinderen die uit, maar toch thuis willen wonen.

► Hoofdweg 158 te Bellingwolde. Het voormalige gemeentehuis van Bellingwolde komt te koop! Dit statige pand staat midden in de dorpskern op een perceel van 5.020 m2 groot, is erg ruim en bestaat uit twee bouwlagen. Het pand zal een vraagprijs hebben van € 499.500,- k.k.

► Julianalaan 25 te Scheemda, de woning komt binnenkort te koop met een vraagprijs van € 129.500,- k.k. Deze twee-onder-een-kap woning staat in een rustige straat op een perceel van 182 m2 groot. In de woning zijn twee slaapkamers. Tevens heeft de woning een eigen oprit.

► H. Hindersstraat 105 te Oude Pekela, deze vrijstaande woning is gelegen aan vaar- en viswater, heeft twee slaapkamers, staat centraal op een perceel van 819 m2 en heeft een heerlijke tuin en eigen garage. De vraagprijs zal € 169.500,- k.k. bedragen.

🥳Onder bod!🥳

De verkopers en kopers van de volgende woningen zijn het eens geworden over de koopprijs. Daarmee staan de woningen onder bod en is de eerste stap naar de verkoop officieel gezet.

► Molenstraat G 30 te Nieuwe Pekela
► Dorpsstraat 96 te Kiel-Windeweer
► Grintweg 134 te Winschoten
► Zuidwendingerweg 66 te Nieuwe Pekela
► Apollolaan 26 te Oude Pekela
► Spoetnikstraat 6 te Oude Pekela
► Wedderweg 13 te Oude Pekela

Allen van harte gefeliciteerd met dit prachtige nieuws!

💐 Verkocht onder voorbehoud! 💐

Na het tekenen van de koopovereenkomst, mochten we verkopers en kopers van de volgende woning blij maken met de verkoop onder voorbehoud:

► Scheepswerfstraat 30 te Stadskanaal

Allen van harte gefeliciteerd met dit geweldige nieuws!

🍾Definitief verkocht! 🍾

Voor de kopers en verkopers van de volgende woningen was er deze week super goed nieuws, het is namelijk bekend geworden dat alles voor de koop geregeld is en dat daarmee de verkoop officieel is geworden:

► Wilmerskamp 90 te Vlagtwedde
► Burgemeester Snaterlaan 78 te Oude Pekela
► Thorbeckelaan 48 te Oude Pekela
► Hoofdweg 68 te Wedde

Absoluut iets om vieren en daarom allen van harte gefeliciteerd!

Spotlight!

De woning aan de Sluiskade 42 te Musselkanaal is een vrijstaande woning met diepe achtertuin en bevindt zich op een perceel met een totaal oppervlak van 723 m2 en is gelegen aan vis- en vaarwater.

De woning beschikt over twee slaapkamers, heeft de badkamer op de begane grond, er is een ruime oprit en garage met carport. De vraagprijs van de woning bedraagt € 181.500,- k.k.

Nieuwsgierig geworden naar deze woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging en bekijk hem zeker alvast online.

🏠 In de verhuur! 🏠

Voor de verhuur zijn er nog een aantal leuke woningen beschikbaar:

► Er is nog een appartement in het complex aan de Handelsstraat 58 te Stadskanaal beschikbaar. Dit complex wordt compleet gerenoveerd en gemoderniseerd. Meer weten over een van deze woning, neem dan gerust contact met ons op! Het is geheel vrijblijvend.

► De vrijstaande woning aan de Landbouwstraat 50 te Wildervank zal met ingang van 1 december 2019 beschikbaar komen om te huren. De woning is compleet gerenoveerd en gemoderniseerd, heeft een woonoppervlakte van 102 m2 en beschikt over twee slaapkamers. De huurprijs van de woning zal € 800,- per maand excl. g/w/l bedragen.

🌞 Binnenkort in de verhuur! 🌞

► Het appartement aan de Iepenlaan 11 te Nieuwe Pekela zal per 1 januari 2020 beschikbaar zijn om te huren. Dit mooie appartement omringt door groen ligt in een rustige buurt en in een erg mooi complex. Het appartement is gebouwd in 2001 en voorzien van twee slaapkamers, een zonterras en een ruime woonkamer met open keuken. De huurprijs van de woning zal € 735,- per maand excl. g/w/l zijn.

🏢 Bedrijfsruimtes te huur! 🏢

►Aan de Langestraat 82 in Winschoten komt het horeca gedeelte van het pand in de verhuur. De huurprijs zal hier € 1.250,- per maand bedragen. Het object heeft een horecabestemming en diverse aansluitingen en faciliteiten zijn nog aanwezig.

►Aan de J.A. Koningstraat 15 in Winschoten zijn er nog diverse mogelijkheden voor de huur van een kantoorruimte. Neem gerust even vrijblijvend contact op om deze te bespreken, er zijn diverse ruimtes in diverse groottes beschikbaar.

🔢 Tellerstand! 🔢

Deze week staat de teller op 126 verkochte woningen in 2019!

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 03-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 17 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 02-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 10 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 01-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 3 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder