Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 49-2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 49-2019

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉

Het is vrijdag 6 december 2019: tijd voor het nieuws van deze week, en wat voor week!

De week waren er:
►  18 bezichtigingen 👀
►  4 waardebepalingen 📜
►  5 eindinspecties bij woningen ✔️

😎 Nieuw in de verkoop! 😎

► Julianalaan 25 te Scheemda. Deze twee-onder-een-kap woning staat in een rustige straat op een perceel van 182 m2 groot. In de woning zijn twee slaapkamers aanwezig. Tevens heeft de woning een eigen oprit. De woning is te koop met een vraagprijs van € 129.500,- k.k.

► Jan Oldenburgerstraat D 67 te Nieuwe Pekela: twee voor de prijs van één! Deze woning is namelijk een twee-onder-een-kap woning met Jan Oldenburgerstraat D 68 welke samen met zullen worden verkocht. De woningen delen samen één perceel. Nummer 67 is een ruime woning die levensloop bestendig is en beschikt over drie slaapkamers met mogelijkheid tot een vierde. Nummer 68 is wat kleiner en twee slaapkamers. Beide woningen hebben nette keukens en badkamers en zijn levensloopbestendig. Tevens is er een vrijstaande stenen garage op het perceel aanwezig.De vraagprijs bedraagt € 245.000,- k.k.. Ideaal voor zelf bewoning en verhuur/ mantelzorg/ ouders en kinderen die uit, maar toch thuis willen wonen.

🏡 Binnenkort in de verkoop! 🏡

► Noordkante 80 te Oude Pekela, deze tussenwoning gelegen in een rustige straat staat op een perceel van 353 m2 groot. De woning beschikt over vier slaapkamers, met mogelijkheid tot een vijfde, en is verrassend ruim van binnen. De woning ligt in de buurt van een winkelcentrum en scholen. De vraagprijs van deze woning zal € 139.500,- k.k. bedragen.

► Hoofdweg 158 te Bellingwolde. Het voormalige gemeentehuis van Bellingwolde komt te koop! Dit statige pand staat midden in de dorpskern op een perceel van 5.020 m2 groot, is erg ruim en bestaat uit twee bouwlagen. Het pand zal een vraagprijs hebben van € 499.500,- k.k.

► H. Hindersstraat 105 te Oude Pekela, deze vrijstaande woning is gelegen aan vaar- en viswater, heeft twee slaapkamers, staat centraal op een perceel van 819 m2 en heeft een heerlijke tuin en eigen garage. De vraagprijs zal € 169.500,- k.k. bedragen.

► Jan Oldenburgerstraat E 40 te Nieuwe Pekela, een vrijstaande woning die verrassend ruim is. De nette stolpwoning is ruim van opzet en ligt op een zeer ruime kavel van 970 m2. De woning beschikt over een mooie keuken met zicht op de tuin, heeft 3 slaapkamers en een vrijstaande stenen garage met eigen oprit. De vraagprijs van de woning zal

► Draijerswijk 13 te Oude Pekela, een vrijstaande woning die staat op een perceel van 542 m2 en welke beschikt over drie slaapkamers. Achter de woning is een ruime garage gelegen, naast de woning een grote oprit. De woning komt binnenkort in de verkoop voor een vraagprijs van € 199.500,- k.k.

► Zuidwendingerweg 5 te Nieuwe Pekela, deze vrijstaande woning heeft een grote aanbouw, er zijn in totaal 5 slaapkamers aanwezig en ligt centraal gelegen nabij uitvalswegen. De vraagprijs van deze woning zal € 239.500,- k.k. bedragen.

► Oosterstraat 8 te Winschoten komt binnenkort te koop voor een vraagprijs van € 125.000,- k.k. Deze karakteristieke woning is gelegen op een centrale locatie, heeft een woonoppervlakte van 80 m2 en beschikt over 2 slaapkamers.

Weer beschikbaar!

De woning aan de Spoetnikstraat 6 te Oude Pekela is opnieuw beschikbaar gekomen voor de verkoop. De woning heeft tijdelijk onder bod gestaan, maar is nu weer beschikbaar voor bezichtigingen.

In een leuke straat gelegen tref je deze tussenwoning aan met stenen berging en houten overkapping op een perceel van 208 m2 eigen grond. De woning is voorzien van vier slaapkamers, waarvan er een zich op de verbouwde zolder bevindt. De woning is erg netjes, heeft een fijne badkamer met tweede toilet en heeft veel bergruimte. De vraagprijs van deze woning is € 119.500,-.

Nieuwsgierig naar de woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging.

🥳Onder bod!🥳

De verkopers en kopers van de volgende woning zijn het eens geworden over de koopprijs. Daarmee staat de woning onder bod en is de eerste stap naar de verkoop officieel gezet.

► Berkenlaan 41 te Nieuwe Pekela

Allen van harte gefeliciteerd met dit prachtige nieuws!

💐 Verkocht onder voorbehoud! 💐

Na het tekenen van de koopovereenkomst, mochten we verkopers en kopers van de volgende woning blij maken met de verkoop onder voorbehoud:

► Ekamperweg 19 te Finsterwolde

Allen van harte gefeliciteerd met dit geweldige nieuws!

🍾Definitief verkocht! 🍾

Voor de kopers en verkopers van de volgende woning was er deze week super goed nieuws, het is namelijk bekend geworden dat alles voor de koop geregeld is en dat daarmee de verkoop officieel is geworden:

► J. de Weerdstraat G 19 te Nieuwe Pekela

Absoluut iets om vieren en daarom allen van harte gefeliciteerd!

Spotlight!

Het appartement aan de Piet Heinlaan 26 te Winschoten is gelegen op de eerste verdieping. Er zijn twee slaapkamers aanwezig en op het balkon is een aangebouwde stenen berging geplaatst. Tevens heeft de woning een ruime woonkamer van circa 30 m2 en is het complex waarin het appartement zich bevindt centraal gelegen, nabij winkels, sportverenigingen en scholen.

De vraagprijs van het appartement is € 107.500,- k.k.

Nieuwsgierig geworden naar deze woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging en bekijk hem zeker alvast online.

🏠 In de verhuur! 🏠

Voor de verhuur zijn er nog een aantal leuke woningen beschikbaar:

► Er is nog een appartement in het complex aan de Handelsstraat 58 te Stadskanaal beschikbaar. Dit complex wordt compleet gerenoveerd en gemoderniseerd. Meer weten over een van deze woning, neem dan gerust contact met ons op! Het is geheel vrijblijvend.

► De vrijstaande woning aan de Landbouwstraat 50 te Wildervank zal met ingang van 1 december 2019 beschikbaar komen om te huren. De woning is compleet gerenoveerd en gemoderniseerd, heeft een woonoppervlakte van 102 m2 en beschikt over twee slaapkamers. De huurprijs van de woning zal € 800,- per maand excl. g/w/l bedragen.

► Per 22 december 2019 is de nette tussenwoning aan de Rolblok 39 te Delfzijl beschikbaar om te huren. De woning beschikt over een drietal slaapkamers, een open keuken en een fijne tuin. De huurprijs van deze woning zal € 720,- per maand excl. g/w/l bedragen.

🌞 Binnenkort in de verhuur! 🌞

► Het appartement aan de Iepenlaan 11 te Nieuwe Pekela zal per 1 januari 2020 beschikbaar zijn om te huren. Dit mooie appartement omringt door groen ligt in een rustige buurt en in een erg mooi complex. Het appartement is gebouwd in 2001 en voorzien van twee slaapkamers, een zonterras en een ruime woonkamer met open keuken. De huurprijs van de woning zal € 735,- per maand excl. g/w/l zijn.

► Met ingang van 31 januari 2020 zal de woning aan de Oslofjord 65 te Delfzijl beschikbaar zijn om te huren. De hoekwoning beschikt over vier slaapkamers, een stenen berging en ligt in een rustige buurt met vlakbij een speelveld. De huurprijs van deze woning zal € 720,- per maand excl. g/w/l bedragen.

🏢 Bedrijfsruimtes te huur! 🏢

►Aan de Langestraat 82 in Winschoten komt het horeca gedeelte van het pand in de verhuur. De huurprijs zal hier € 1.250,- per maand bedragen. Het object heeft een horecabestemming en diverse aansluitingen en faciliteiten zijn er aanwezig.

►Aan de J.A. Koningstraat 15 in Winschoten zijn er nog diverse mogelijkheden voor de huur van een kantoorruimte. Neem gerust even vrijblijvend contact op om deze te bespreken, er zijn diverse ruimtes in diverse groottes beschikbaar.

🔢 Tellerstand! 🔢

Deze week staat de teller op 126 verkochte woningen in 2019!

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 03-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 17 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 02-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 10 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 01-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 3 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder