Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 50-2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 50-2019

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉

Het is vrijdag 13 december 2019: tijd voor het nieuws van deze week!

De week waren er:
► 17 bezichtigingen 👀
►  3 waardebepalingen 📜
►  3 eindinspecties bij woningen ✔️

😎 Nieuw in de verkoop! 😎

► Draijerswijk 13 te Oude Pekela, een vrijstaande woning die staat op een perceel van 542 m2 en welke beschikt over drie slaapkamers. Achter de woning is een ruime garage gelegen, naast de woning een grote oprit. De woning heeft een vraagprijs van € 199.500,- k.k.

🏡 Binnenkort in de verkoop! 🏡

► Noordkante 80 te Oude Pekela, deze tussenwoning gelegen in een rustige straat staat op een perceel van 353 m2 groot. De woning beschikt over vier slaapkamers, met mogelijkheid tot een vijfde, en is verrassend ruim van binnen. De woning ligt in de buurt van een winkelcentrum en scholen. De vraagprijs van deze woning bedraagt € 139.500,- k.k.

► H. Hindersstraat 105 te Oude Pekela, deze vrijstaande woning is gelegen aan vaar- en viswater, heeft twee slaapkamers, staat centraal op een perceel van 819 m2 en heeft een heerlijke tuin en eigen garage. De vraagprijs zal € 169.500,- k.k. bedragen.

► Jan Oldenburgerstraat E 40 te Nieuwe Pekela, een vrijstaande woning die verrassend ruim is. De nette stolpwoning is ruim van opzet en ligt op een zeer ruime kavel van 970 m2. De woning beschikt over een mooie keuken met zicht op de tuin, heeft 3 slaapkamers en een vrijstaande stenen garage met eigen oprit. De vraagprijs van de woning zal

► Zuidwendingerweg 5 te Nieuwe Pekela, deze vrijstaande woning heeft een grote aanbouw, er zijn in totaal 5 slaapkamers aanwezig en ligt centraal gelegen nabij uitvalswegen. De vraagprijs van deze woning zal € 239.500,- k.k. bedragen.

► Oosterstraat 8 te Winschoten komt binnenkort te koop voor een vraagprijs van € 125.000,- k.k. Deze karakteristieke woning is gelegen op een centrale locatie, heeft een woonoppervlakte van 80 m2, beschikt over 2 slaapkamers en een moderne badkamer.

💐 Verkocht onder voorbehoud! 💐

Na het tekenen van de koopovereenkomst, mochten we verkopers en kopers van de volgende woning blij maken met de verkoop onder voorbehoud:

► Wedderweg 13 te Oude Pekela

Allen van harte gefeliciteerd met dit geweldige nieuws!

🍾Definitief verkocht! 🍾

Voor de kopers en verkopers van de volgende woningen was er deze week super goed nieuws, het is namelijk bekend geworden dat alles voor de koop geregeld is en dat daarmee de verkoop officieel is geworden:

► Apollolaan 26 te Oude Pekela
► Thorbeckelaan 15 te Oude Pekela

Absoluut iets om vieren en daarom allen van harte gefeliciteerd!

Spotlight!

De woning aan de Hereweg 162 te Meeden is een levensloopbestendige woning, gelijkvloers wonen is hier namelijk mogelijk! Op een perceel van 1.000 m2 staat deze leuke woning met 2 slaapkamers, een woonkamer met gashaard, ruime garage met veranda en fijne tuin.

De woning heeft een vraagprijs van € 215.000,- k.k.

Nieuwsgierig geworden naar deze woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging en bekijk hem zeker alvast online.

🏠 In de verhuur! 🏠

Voor de verhuur zijn er nog een aantal leuke woningen beschikbaar:

► Er is nog een appartement van 124 m2 in het complex aan de Handelsstraat 58 te Stadskanaal beschikbaar. De huurprijs zal € 1.237,- per maand incl. elektra zijn. Dit complex wordt compleet gerenoveerd en gemoderniseerd. Meer weten over een van deze woning, neem dan gerust contact met ons op! Het is geheel vrijblijvend.

► Per 22 december 2019 is de nette tussenwoning aan de Rolblok 39 te Delfzijl beschikbaar om te huren. De woning beschikt over een drietal slaapkamers, een open keuken en een fijne tuin. De huurprijs van deze woning zal € 720,- per maand excl. g/w/l bedragen.

🌞 Binnenkort in de verhuur! 🌞

► Met ingang van 2 januari 2020 zal de tussenwoning aan de Troelstralaan 17 te Oude Pekela beschikbaar komen om te huren. De woning is levensloopbestendig, omdat er op de begane grond zich een slaapkamer en badkamer bevinden. Op de eerste verdieping zijn nog eens drie slaapkamers en een badkamer aanwezig. De woning zal een huurprijs van € 735,- per maand excl. g/w/l hebben.

► Met ingang van 2 januari 2020 zal de tussenwoning aan de Troelstralaan 18 te Oude Pekela beschikbaar komen om te huren. De woning beschikt over drie slaapkamers, een fijne woonkamer en een leuke tuin. De huurprijs van de woning zal € 735,- per maand excl. g/w/l bedragen.

► Met ingang van 2 januari 2020 zal het appartement op de benedenverdieping van het complex aan de Apollolaan 26 te Oude Pekela beschikbaar zijn voor de verhuur. Het appartement is erg netjes, heeft twee slaapkamers en een eigen tuin en berging. De huurprijs zal  € 735,- per maand excl. g/w/l bedragen.

► Met ingang van 31 januari 2020 zal de woning aan de Oslofjord 65 te Delfzijl beschikbaar zijn om te huren. De hoekwoning beschikt over vier slaapkamers, een stenen berging en ligt in een rustige buurt met vlakbij een speelveld. De huurprijs van deze woning zal € 720,- per maand excl. g/w/l bedragen.

► Met ingang van 4 februari 2020 zal de tussenwoning aan de Lijsterbesstraat 13 te Oude Pekela beschikbaar komen om te huren. Deze nette en afgewerkte woning is voorzien van drie slaapkamers, een badkamer op de begane grond, een washok en een leuke keuken. De huurprijs zal  € 735,- per maand excl. g/w/l bedragen.

🏢 Bedrijfsruimtes te huur! 🏢

►Aan de Langestraat 82 in Winschoten komt het horeca gedeelte van het pand in de verhuur. De huurprijs zal hier € 1.250,- per maand bedragen. Het object heeft een horecabestemming en diverse aansluitingen en faciliteiten zijn er aanwezig.

►Aan de J.A. Koningstraat 15 in Winschoten zijn er nog diverse mogelijkheden voor de huur van een kantoorruimte. Neem gerust even vrijblijvend contact op om deze te bespreken, er zijn diverse ruimtes in diverse groottes beschikbaar.

► Beneluxweg 48 te Zuidbroek, een mooi pand met een ruime en hoge garage. Tevens is er kantoorruimte aanwezig en een lange oprit. Het pand is voor een bedrag van € 1.250,- per maand te huur.

🔢 Tellerstand! 🔢

Deze week staat de teller op 126 verkochte woningen in 2019!

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 03-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 17 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 02-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 10 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 01-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 3 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder