Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Edititie Week 40-2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Edititie Week 40-2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal

Het is vrijdag 4 oktober 2019: tijd voor het nieuws van deze week!

Er zijn weer allerlei leuke dingen gebeurd: zo we hebben een paar super beoordelingen mogen ontvangen, kwam voor een drietal verkopers en kopers het goede nieuws dat de koop officieel is geworden, zijn van maar liefst vier woningen de presentaties online gezet en zijn de laatste voorbereidingen getroffen omtrent de Landelijke Open Huizen Dag voor aanstaande zaterdag 5 oktober.

Nieuw in de verkoop!

► Rondweg 64 te Nieuwe Pekela, een mooie, moderne en ruime 2-onder-1-kap woning gelegen aan een rustige weg met eigen tuin en oprit. Gelegen vlakbij verschillende uitvalwegen, winkels en het Heeresmeer. De woning is instap-klaar, modern en voorzien van alle gemakken. Er zijn drie ruimte slaapkamers in de woning aanwezig. De vraagprijs van de woning is € 179.500,- k.k.

► Sluiskade 42 te Musselkanaal, een vrijstaande woning met eigen oprit, gelegen aan een rustige weg en vaar- en viswater. De woning staat op een lang perceel met een totale grootte van 723 m2 en heeft twee slaapkamers. De vraagprijs van de woning is € 181.500,- k.k.

► Molenstraat G 30 te Nieuwe Pekela, een woning gelegen op een riant perceel van circa 1375 m2 groot. Gelegen aan vaar- en viswater met aan de achterzijde uitzicht op de landerijen. De woning is in zeer slechte staat en vraagt om nieuwbouw. Een super mooie locatie om iets nieuws op te bouwen. De vraagprijs bedraagt € 75.000,- k.k.

► Eigenhaardstraat 59 te Nieuwe Pekela, deze woning is te koop voor een vraagprijs van € 309.500,- k.k. De woning is vrijstaand met een lange oprit, is gedateerd en zal gemoderniseerd kunnen worden.

Binnenkort in de verkoop!

► H. Hindersstraat 4 te Oude Pekela, deze riante vrijstaande woning komt binnenkort bij ons in de verkoop en krijgt een vraagprijs van € 365.000,- k.k. De woning is gelegen aan vaar- en viswater, ligt dichtbij scholen en het centrum van Oude Pekela en heeft tevens een perceeloppervlakte van 511 m2.

►  Thorbeckelaan 15 te Oude Pekela, een vrijstaande woning met stenen garage op een perceel van 369 m2. In de woning zijn drie slaapkamers aanwezig. De vraagprijs van de woning zal  € 169.500,- k.k. zijn.

► Provincialeweg 65 te Heiligerlee, komt binnenkort in de verkoop met een vraagprijs van € 139.500,- k.k. Deze statige, centraal gelegen twee-onder-een-kap woning heeft een diepe tuin en staat op een perceel van 388 m2.

► Piet Heinlaan 26 te Winschoten, een appartement gelegen aan een rustige straat, met twee slaapkamers. De vraagprijs van dit appartement zal € 107.500,- k.k. zijn.

► Ommelanderwijk 34 te Veendam, een twee-onder-een-kap woning met twee slaapkamers, eigen oprit en gelegen vlakbij verschillende uitvalswegen. De woning komt binnenkort te koop voor een vraagprijs van € 127.500,- k.k.

Verkocht onder voorbehoud!

Ook deze week mochten we weer een aantal verkopers en kopers blij maken met de verkoop van de volgende woningen:

► H. Hindersstraat 109 te Oude Pekela

Allen van harte gefeliciteerd met dit geweldige nieuws!

Definitief verkocht!

Voor de kopers en verkopers van de volgende woning was er deze week geweldig nieuws, het is namelijk bekend geworden dat alles voor de koop geregeld is en dat daarmee de verkoop officieel is geworden voor de volgende woningen:

► Westergo 23 te Veendam
► Ruiten A Kanaal Oost III 4 te Vlagtwedde
► H. Hindersstraat 111 te Oude Pekela

Absoluut iets om vieren en daarom iedereen van harte gefeliciteerd!

Spotlight!

De woning aan de Dorpsstraat 96 te Kiel-Windeweer is zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen. Deze mooie, vrijstaande woning met drie slaapkamers en ruime woonkeuken is gelegen aan vaar- en viswater. De achtertuin heeft geweldig uitzicht op de landerijen en er is een vrijstaande houten schuur aanwezig.

Nieuwsgierig geworden naar deze woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging en bekijk hem zeker alvast online.

Landelijke Open Huizen Dag!

Op zaterdag 5 oktober 2019 is het weer landelijke Open Huizen Dag! Tijdens deze dag zullen een aantal van de woningen die bij ons te koop staan, van 11.00-15.00 uur toegankelijk om vrijblijvend te bezichtigen. De woningen zijn zonder afspraak te bezichtigen.

De volgende woningen zullen hun deuren openen tijdens de Landelijke Open Huizen dag:

► Jacob de Weerdstraat G 19 te Nieuwe Pekela
► Hoofdstraat 58 te Noordbroek
► Scheepswerfstraat 30 te Stadskanaal
► Hereweg 162 te Meeden
► Berkenlaan 6 te Oude Pekela
► J.R. Stuutstraat F 30 te Nieuwe Pekela: bij deze woning zal voor de kijkers iets lekkers te eten en te drinken klaar staan. Tevens zal de verkoper van deze woning alleen voor de kijkers van het open huis en de koper die hieruit voortkomt een klusbon ter waarde van € 5.000,- beschikbaar stellen.
► Feiko Clockstraat 89 te Oude Pekela
► Onstwedderweg 93 te Nieuwe Pekela: bij deze woning zal een kop koffie of thee met iets lekkers voor de kijkers klaar staan.
► Viaductstraat 93 te Ter Apel
► Burgermeester Snaterlaan 78 te Oude Pekela

Een erg leuke kans om je te oriënteren op de woningmarkt en misschien lukt het wel om je droomwoning te vinden. De verkopers zullen tijdens deze dag klaar staan om de woning aan de geïnteresseerden te laten zien en de vragen te beantwoorden.

Heel veel plezier toegewenst! Mochten er na de Open Huizen Dag nog vragen zijn naar aanleiding van een bezichtiging, dan kan er geheel vrijblijvend contact opgenomen worden met ons kantoor.

In de verhuur!

Voor de verhuur zijn er nog een aantal leuke woningen beschikbaar:

► Oude Tolweg 11 te Nieuwe Diep: een vrijstaande woning op een recreatiepark, voor een huurprijs van € 800,– per maand excl. g/w/l.

► Tevens is er nog een appartement in het complex aan de Handelsstraat 58 te Stadskanaal beschikbaar. Dit complex wordt compleet gerenoveerd en gemoderniseerd. Meer weten over een van deze woning, neem dan gerust contact met ons op! Het is geheel vrijblijvend.

Binnenkort in de verhuur!

► Met ingang van 1 november 2019 zal de woning aan de Harm Heijeslaan 31 te Nieuwe Pekela beschikbaar zijn om te huren. Deze leuke tussenwoning met drie slaapkamers en fijne tuin is gelegen in een gezellige buurt. De huurprijs van de woning zal € 720,- per maand excl. g/w/l.

Bedrijfsruimtes te huur!

►Aan de Langestraat 82 in Winschoten komt het horeca gedeelte van het pand in de verhuur. De huurprijs zal hier € 1.250,- per maand bedragen. Het object heeft een horecabestemming en diverse aansluitingen en faciliteiten zijn nog aanwezig.

►Aan de J.A. Koningstraat 15 in Winschoten zijn er nog diverse mogelijkheden voor de huur van een kantoorruimte. Op onze website zie je een indruk van dit object en er zijn nog diverse mogelijkheden op dit moment. Neem gerust even vrijblijvend contact op om deze te bespreken, er zijn diverse ruimtes in diverse groottes beschikbaar.

Tellerstand!

Momenteel staat de teller op 106 verkochte woningen in 2019!

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 07-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 14 februari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 06-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 07 februari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 05-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 31 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder