Vergelijk aanbiedingen

Favorites

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 22 februari 2019

Siefkes Vastgoed Weekjournaal!

Wat een heerlijke appeltaart kregen wij spontaan van de verkopers van de woning aan de Tjalk 13 in Nieuwe Pekela. Een zelfgebakken appeltaart waar we even heerlijk van hebben genoten. Wil je deze nou ook proeven? Word dan de koper van deze leuke woning en de verkopers bakken ook een heerlijke taart voor jou! 

Graag introduceren wij ook deze week weer een nieuw item in ons weekjournaal: Stille verkoop! In dit item zetten we de omschrijving van een woning waarbij niet direct de publiciteit wordt gezocht, maar wel mogelijkheden zijn om deze even te komen bekijken.

Afgelopen week werden er weer een aantal leuke woningen uit ons aanbod verkocht. Dit keer waren het er 3, waarvan een van de woning voor de tweede keer werd verkocht. Voor de woning aan de A. Reijndersstraat B 203 werd deze week de ene koopovereenkomst noodgedwongen ontbonden en konden wij twee dagen later alweer super leuk nieuws brengen aan de verkopers!

Helaas voor de verkoper van de Hoofdweg 79 in ‘t Waar, ging deze verkoop alsnog niet door. De woning is dus weer beschikbaar en bezichtigingen zijn mogelijk!

In prijs verlaagd!

Het appartement in het centrum van Stadskanaal, Eurostate 15, is in prijs verlaagd naar € 199.500,- k.k. Dit complete appartement op centrale locatie is vrijblijvend te bezichtigen.

De woning aan de Hoofdweg 79 in ‘t Waar is weer beschikbaar en ook in prijs verlaagd. De vernieuwde vraagprijs is € 135.000,- k.k. en daarbij heeft deze woning veel potentie en een fraaie ligging!

Aan de J.R. Stuutstraat F 26 in Nieuwe Pekela staat een woning die zo veel meer te bieden heeft als dat aan de buitenkant te zien is…echt een woning die een kijkje waard is. Deze week hebben we de nieuwe presentatie van de woning online gezet en de nieuwe vraagprijs van € 147.500,- k.k.

Verkocht onder voorbehoud!

De woning aan de Hendrik Westerstraat 103 in Oude Pekela is verkocht onder voorbehoud! Deze woning heeft geruime tijd te koop gestaan bij een andere makelaar en inmiddels staat deze enkele maandjes bij ons te koop. De kopers en verkopers hebben een akkoord bereikt en daarmee is deze woning verkocht onder voorbehoud en kunnen de verkopers nu op zoek naar hun nieuwe plekje.

De woning aan de Albert Reijndersstraat B 203 in Nieuwe Pekela was enkele weken geleden verkocht onder voorbehoud. Deze week kwam het bericht binnen dat de kopers toch op grond van de ontbindende voorwaarden van de aankoop moesten afzien. 

Binnen twee dagen wisten wij de woning opnieuw te verkopen! De verkopers kunnen nu toch het proces verder vervolgen in de aankoop van hun nieuwe woning. 

Verkocht! 

De woning aan de Hanekampswijk 38 in Oude Pekela is alweer verkocht! Binnen enkele weken werden de kopers van de woning gevonden en staat al op zeer korte termijn de overdracht op de planning.

De kopers van de Merellaan 13 in Nieuwe Pekela kunnen zich ook op gaan maken voor de verhuizing. Deze week kwam het bericht binnen dat zij alle voorgaande regelingen hebben getroffen en daarmee de woning definitief is aangekocht.

Agenda! 

Deze week stond er twee keer een 2e bezichtiging op de planning, 15 bezichtigingen en ook 4 waardebepalingen. Ook was Erik weer op pad voor een aankoopbezichtiging met een klant van ons.

Voor de komende week staat er al 2 keer een opname van een nieuwe woning met video op de planning. Dit zijn de Industrieweg-Oost 20 in Oude Pekela en de Wollinghuizerweg 180 in Vlagtwedde.

Ook komen we voor diverse woningen bij de notaris, namelijk de Verlaatjeswijk 1 in Oude Pekela, de 42e Laan 5 in Wildervank en de Ommelanderwijk 31 te Veendam. Daarnaast staat er nog een 2e bezichtiging op de planning, 6 waardebepalingen en ook nog eens 9 bezichtigingen in de agenda.

Binnenkort in de verkoop!

► Wollinghuizerweg 180 te Vlagtwedde komt bij ons te koop met een vraagprijs van € 247.500,- k.k. Sfeervolle woning, alles op de begane grond, waaronder maar liefst 5 slaapkamers.

► Wischmei 67 te Vlagtwedde met een vraagprijs van € 339.500,- k.k. en op een fantastische locatie gelegen. Deze vrijstaande woning biedt veel mogelijkheden om helemaal naar smaak fantastisch te kunnen wonen.

► Ook in Emmen krijgen wij een super leuke woning in de verkoop, aan de Boskraai 27. De woning is in een rustige woonwijk gelegen, met een speeltuintje voor de deur. Hier wordt de vraagprijs € 189.500,- k.k.

► Industrieweg-Oost 20 te Oude Pekela, met loods en een ruim perceel grond. De vraagprijs zal komen te liggen op € 375.000,- k.k.

Alvast meer weten over een van deze woningen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Wil je als een van de eersten op de hoogte worden gehouden van al het nieuws in ons aanbod? Laat gerust een zoekprofiel achter op onze site, dan krijg je direct na aanmelding van de geschikte woning een mailtje in je mailbox.

In de spotlight! 

In een rustige woonwijk gelegen, met een vraagprijs van € 133.000,- k.k. tref je de woning aan de Houtduifstraat 35 te Veendam aan. Deze woning is helemaal compleet, instapklaar en heeft een ruim hoekperceel.

Nieuwsgierig naar deze woning? Hij is online te vinden op onze website met een complete presentatie. Een kijkje nemen is uiteraard op afspraak ook mogelijk.

Stille verkoop! 

In Nieuwe Pekela komt op termijn een woning in de verkoop met een perceel van 3080 m2 eigen grond. Het betreft een kapiteinswoning in moderne stijl met een vraagprijs van € 350.000,- k.k.

Ook in Nieuwe Pekela is een woning in de stille verkoop in de jaren ’30 stijl, met ruim 1000 m2 eigen grond en een eigen oprit met garage. De vraagprijs hier ligt op € 239.500,- k.k.

Huurwoningen beschikbaar! 

Binnenkort komen er weer een aantal huurwoningen beschikbaar voor de verhuur, wederom met de eisen zoals altijd bij de huurwoningen die wij aanbieden.
► Graaf Adolfstraat 10 te Oude Pekela, huurprijs € 720,- per maand
► Troelstralaan 9 te Oude Pekela, huurprijs € 675,- per maand.

► Oude Tolweg 11 te Nieuwediep is inmiddels verhuurd o.v.!

Kantoorruimte te huur! 

Aan de J.A. Koningstraat 15 in Winschoten zijn er nog diverse mogelijkheden voor de huur van een kantoorruimte. Op onze website zie je een indruk van dit object en er zijn nog diverse mogelijkheden op dit moment. Neem gerust even vrijblijvend contact op om deze te bespreken, er zijn diverse ruimtes in diverse groottes beschikbaar.

Tellerstand!  

Op dit moment staat de teller al op 21 verkochte woningen in 2019!

Volgende week in het nieuwe weekjournaal brengen we jullie weer verder op de hoogte van het laatste nieuws.

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 45-2019

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 8 november 2019: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 44-2019

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 1 november 2019: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 43-2019

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 25 oktober 2019: tijd voor het...

Lees verder