Vacature medewerker Frontoffice/Assistent van de makelaar (35 uur)

📣 𝗩𝗮𝗰𝗮𝘁𝘂𝗿𝗲 𝗺𝗲𝗱𝗲𝘄𝗲𝗿𝗸𝗲𝗿 𝗙𝗿𝗼𝗻𝘁𝗼𝗳𝗳𝗶𝗰𝗲/𝗔𝘀𝘀𝗶𝘀𝘁𝗲𝗻𝘁 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗺𝗮𝗸𝗲𝗹𝗮𝗮𝗿 (𝟯𝟱 𝘂𝘂𝗿)

Heb jij een scherp gevoel voor humor? Ben jij commercieel, accuraat, spontaan en kan je snel schakelen? Bezit jij ook nog eens over een creatief brein? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn namelijk opzoek naar iemand die affiniteit heeft met de vastgoedsector, er blij van wordt om in een klein team te werken en zowel klantvriendelijk als collegiaal is.

𝗙𝘂𝗻𝗰𝘁𝗶𝗲𝗼𝗺𝘀𝗰𝗵𝗿𝗶𝗷𝘃𝗶𝗻𝗴:
Samen met je collega assisteer je de makelaar met alle werkzaamheden op kantoor. Denk hierbij aan het onderhouden van contacten met opdrachtgevers en kopers, agendabeheer, verhuur, het voorbereiden van koopaktes en nog veel meer.

𝗦𝗼𝗼𝗿𝘁 𝗱𝗶𝗲𝗻𝘀𝘁𝘃𝗲𝗿𝗯𝗮𝗻𝗱: 𝗙𝘂𝗹𝗹𝘁𝗶𝗺𝗲 (𝟯𝟱 𝘂𝘂𝗿), 𝗽𝗮𝗿𝘁𝘁𝗶𝗺𝗲 𝗻𝗶𝗲𝘁 𝗯𝗲𝘀𝗽𝗿𝗲𝗲𝗸𝗯𝗮𝗮𝗿

𝗧𝗵𝘂𝗶𝘀𝘄𝗲𝗿𝗸𝗲𝗻: 𝗡𝗲𝗲

Per direct willen wij ons team graag aanvullen met een topper op het gebied van management ondersteuning en/of secretariële dienstverlening die ons dagelijks kan bijstaan met alle voorkomende werkzaamheden. Wij zijn een makelaarskantoor met frisse ideeën, persoonlijke benadering en een enorme dosis humor.

𝗢𝗻𝘇𝗲 𝘄𝗲𝗻𝘀𝗲𝗻 𝘇𝗶𝗷𝗻:
🔸 HBO werk- en denkniveau
🔸 Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
🔸 Spontaan
🔸 Geen 9 tot 5 mentaliteit
🔸 Goede sociale vaardigheden
🔸 Ervaring in de makelaardij is een pré
🔸 Diploma op het gebied van management ondersteuning, een commerciële opleiding of aantoonbare werkervaring op dit gebied.

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan ontvangen wij graag je CV met motivatie via info@siefkesvastgoed.nl o.v.v. Vacature Siefkes Vastgoed