Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

De beste manier om je huis te verkopen

Full service voor verhuur van je woning, bedrijfspand of ander vastgoed

Verhuren van uw woning of pand: wij maken het gemakkelijk. U hebt er geen omkijken naar. Elke maand krijgt u keurig het geld op de rekening en wij regelen de rest. Dat is full service verhuur van Siefkes Vastgoed in Pekela.

Verhuur van A tot Z

Hebt u een te verhuren pand in de regio Pekela, Winschoten, Vlagtwedde, Ter Apel, Stadskanaal, Veendam en Hoogezand? Of zelfs daarbuiten in de provincie Groningen, Friesland of Drenthe? Wij verzorgen de verhuur, desgewenst van A tot Z. Met goede huurders, huurgarantie en optioneel volledig beheer.

No cure co pay

Wij verhuren ‘no cure no pay’. Inschrijving is gratis voor huurders en u betaalt ons pas als de woning via ons wordt verhuurd. De kosten bedragen één maand huur ex. btw. Dat is goedkoop, zonder risico en volledig transparant.

Verhuur in 7 stappen

Stap 1: pand in verhuur nemen
Wij komen langs om uw woning of pand op te nemen. Ook bepalen we de huurprijs en maken we foto’s voor stap 2, het vinden van een huurder.

Stap 2: huurder vinden
Een huurder vinden. Of zorgen dat de huurder u vindt. Uw te verhuren vastgoed is volop in beeld via vele kanalen, zoals meerdere websites, social media en natuurlijk met een opvallend ‘te huur’ bord.

Stap 3: huurder screenen
Weet wat u in huis (of pand) haalt. Wij weten hoe belangrijk dat is en screenen potentiële huurders daarom altijd op onder meer goed gedrag en inkomen. Bezichtiging volgt na een positieve screening

Stap 4: huurcontract
Wij stellen het huurcontract op met kennis van zaken. Zo ben je ervan verzekerd dat de huurovereenkomst geen vervelende verrassingen voor je in petto heeft.

Stap 5: betalen huur en borgsom
De nieuwe huurders betalen voor de sleuteloverdracht hun huur voor de eerste maand plus het afgesproken borgbedrag. Desgewenst verzorgen wij het financieel beheer: het innen van de maandelijkse huur via automatische incasso. Bij wanbetaling door de huurder staan wij garant voor het doorbetalen van drie maanden huur.

Stap 6: huurinspectie
Wij inspecteren het te verhuren vastgoed grondig. Dit leggen wij vast in een gedetailleerd inspectierapport, dat door huurder en verhuurder wordt ondertekend.

Stap 7: sleuteloverdracht
Na correcte afhandeling van alle bovenstaande stappen wordt de sleutel overgedragen aan de huurder en begint de verhuur.

Siefkes Vastgoed makelaardij - makelaar Nieuwe Pekela pandSiefkes Vastgoed
A. Reijndersstraat B 40
9663 PL Nieuwe Pekela
0597 - 764001

Volg ons op Social Media

Laatste items

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 04-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 03-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 02-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het...

Lees verder