Vergelijk aanbiedingen

Favorites

Weekjournaal Editie 11 januari 2019

Weekjournaal Editie 11 januari 2019
Siefkes Vastgoed Weekjournaal
 
Achter de schermen werken wij op dit moment hard aan diverse zaken, waaronder de overstap naar een nieuw CRM-systeem. Dit systeem kan ons straks nog beter ondersteunen in onze dagelijkse werkzaamheden, maar kan ook de verkopende en kopende partij meer inzicht geven in de dossiers. De komende periode gaan wij dit verder finetunen en testen.
 
Voor de nieuwe burgemeester van de gemeente Oldambt is Erik betrokken geweest bij de aankoop van haar nieuwe woning, in Winschoten. Alle onderhandelingen waren vorige week al tot een goed einde gebracht en inmiddels zijn we alweer enkele stappen verder. Een leuke opdracht met klanten die een hele goede smaak hebben op het gebied van wonen. 
 
Wij kregen een 9,5 als beoordeling van de verkoper van de woning aan de H. Hindersstraat 78 in Oude Pekela, een super score met hele positieve toelichting. Leuk om te zien/horen dat onze inzet toch ook bij anderen een goed gevoel kan bezorgen, goede reden om zo door te gaan…. 
Nieuw in de verkoop! 
De afgelopen week hebben wij weer een drietal leuke woningen aangemeld op de diverse woningsites. Neem maar eens een kijkje bij deze woningen:
► Graaf Adolfstraat 10 te Oude Pekela
► Raadhuislaan 9 te Oude Pekela
► Hanekampswijk 38 te Oude Pekela
Verkocht
 
Aan de Ommelanderwijk 31 in Veendam is de woning definitief verkocht en ook de woning aan de H. Hindersstraat 124 en Veerstraat 48 in Oude Pekela zijn definitief verkocht. Voor alle woningen zijn de ontbindende voorwaarden niet meer van toepassing en kunnen kopers en verkopers zich nu echt gaan voorbereiden op de volgende fase!
Naast deze woningen werd ook de Ring 98 in Oude Pekela verkocht! Naast de verkoop van de woning hebben wij de verkopers ook bijgestaan in de aankoop van een nieuwe woning en kunnen zij zich straks opmaken voor de verhuizing naar hun nieuwe droomhuis.
Verkocht onder voorbehoud 
Aan de Apollolaan 46 in Oude Pekela is het beneden appartement verkocht onder voorbehoud! Achter de schermen zijn wij druk bezig met (ondertekening van) de koopovereenkomst en de laatste puntjes op de i!
Voor de Scheepshellingstraat 93 in Oude Pekela en de Dr. H. Brouwerstraat D 103 in Nieuwe Pekela hebben wij recentelijk de onderhandelingen in gang gezet. Vlak voor het verschijnen van dit weekjournaal is net een akkoord bereikt tussen alle partijen en zijn ook deze woningen verkocht onder voorbehoud! 
Onder bod
Ook hebben wij namens verkopers van ons biedingen uitgebracht voor de aankoop van hun nieuwe droomhuis. Diverse collega-makelaars hebben wij aan het werk gezet om te kijken of we de wensen van de kopers en verkopers bij elkaar kunnen laten komen. Gelukkig hebben wij ook hier weer leuke berichten mogen delen met onze klanten!
 
Agenda
 
► 14 keer was er een bezichtiging ingepland bij een van de woningen uit ons aanbod en daarnaast was er ook een tweede bezichtiging in de agenda gezet, welke resulteerde in de verkoop van de desbetreffende woning.
► Enkele waardebepalingen in Nieuwe Pekela en in Veendam stonden voor Erik op de agenda, hiervan komen binnenkort enkele woningen al online.
 
Binnenkort in de verkoop! 
 
► Kienholt 2 te Nieuwe Pekela
► Kibbelgaarn 1 te Veendam
► H. Hindersstraat 109 te Oude Pekela
► Hoofdweg 84 te Wedde
► Hoofdweg 217 in Blijham
► Dorpsstraat 96 te Kielwindeweer
Meer weten over een van bovengenoemde woningen? Neem volgende week gerust even vrijblijvend contact met ons op.
 
Huurwoningen beschikbaar 
Voor de verhuur komt medio januari de woning aan de Oude Tolweg 11 in Nieuwediep beschikbaar. De woning valt helaas buiten de regelingen met betrekking tot de huursubsidie, maar biedt wel veel mogelijkheden op een leuke locatie. Deze woning is inmiddels op onze site te vinden voor meer informatie. 
Aan de Meerweg 132 C in Haren hebben wij een woonboot beschikbaar voor de verhuur vanaf 1 februari. De details over deze heerlijke woonark zijn ook op onze site te vinden!
 
Nieuwe ronde, nieuwe kansen! 
 
Er zit nog heel veel in het vat voor volgende week! Wij vermoeden dat er na het weekend nog een woning uit ons aanbod verkocht zal zijn, dat er weer nieuwe presentaties gemaakt kunnen worden en hopelijk weer veel leuke afspraken extra worden ingepland. Op dit moment staat er al weer veel in onze agenda, met diverse onderwerpen. Op naar een nieuwe week!

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 46-2019

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 15 november 2019: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 45-2019

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 8 november 2019: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 44-2019

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 1 november 2019: tijd voor het...

Lees verder