Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Weekjournaal Editie 14 december 2018

Weekjournaal Editie 14 december 2018

Siefkes Vastgoed Weekjournaal!

Erik is genomineerd voor de Sympatiekste ondernemer van 2018! Erik is aangedragen door een collega ondernemer/directeur voor deze eretitel. Dinsdag 22 januari vindt de uitreiking plaats en wij zijn nu al heel enthousiast en nieuwsgierig!

Verkocht!

Aan de Rondweg 90 in Nieuwe Pekela wisten wij al snel vraag en aanbod samen te brengen en werd de woning hier al snel verkocht, voordat de woning überhaupt al ergens online stond!

De woningen aan de Galjoot 3 in Nieuwe Pekela en de Noordercolonie 52 in Nieuwe Pekela zijn beide definitief verkocht! Voor beide woningen kwam vandaag het verlossende bericht dat alles akkoord is met betrekking tot de financiering van de kopers.

Aan de Vondellaan 65 in Winschoten wist Erik gistermiddag de woning te verkopen. Onder voorbehoud hebben wij hier de nieuwe eigenaren voor gevonden en gaan wij de benodigde stukken hiervoor spoedig in orde maken.

Ook de woning aan de H.J. Kniggestraat 93 in Stadskanaal is verkocht onder voorbehoud. De koopster van de woning staat te popelen om de woning te betrekken en ook hiervoor wordt het vervolgtraject in gang gezet.

Aan de Schoener 39 in Nieuwe Pekela stond enkele weken de woning op een mooie waterrijke locatie te koop. Inmiddels zijn de eerste handtekening al op de koopovereenkomst gezet, want ook deze woning is verkocht onder voorbehoud.

En wisten jullie nog dat wij vorige week het Open Huis hadden aan de Jan Oldenburgerstraat E 98a? Dit heeft als resultaat gehad dat de nieuwe koper is gevonden en de verkoper zich mag opmaken voor de zoektocht naar een nieuwe woning.

Agenda!

► In totaal stonden er vier afspraken bij verschillende notarissen in de agenda deze week. Hiervan was één aankoopdossier en drie verkochte woningen uit ons aanbod. Bij de afspraak van vanochtend had de koopster van de woning gebak verzorgt voor alle medewerkers van het notariskantoor en de verkopende partij, daar hebben we uiteraard even van genoten.
► 14 keer was er een bezichtiging ingepland en daarnaast was er ook twee keer een tweede bezichtiging ingepland de afgelopen week.
► Voor waardebepalingen waren er ook weer 3 afspraken ingepland.
► Maar liefst 7 keer werden hier deze week verschillende handtekeningen op koopovereenkomsten gezet. Wij werken ook vaak met digitale ondertekening, maar indien dit even niet past schakelen wij weer snel over op de ‘natte handtekening’. Ook wel gezellig met een kopje koffie bij ons op kantoor.

Open Huis!

Zaterdag was het open huis van het appartement aan de Eurostate 15 in Stadskanaal. Hier was redelijk wat belangstelling voor het appartement maar is tot op heden nog geen concrete reactie uit naar voren gekomen. Nieuwsgierig? Plan dan vrijblijvend nog even een bezichtiging in en kom zelf de mogelijkheden en de centrale ligging bekijken.

Nieuw in de verkoop!

Aan de Savornie Lolalaan…uhm…Savornin Lolaa….nee, het is de Savornin Lohmanlaan 57 in Oude Pekela, waar weer een ontzettend leuke woning met super leuke video online is gezet. Heb je hem nog niet gezien? Kijk snel even op onze site en laat je verrassen!

Binnenkort in de verkoop!

► Hoofdweg 217 in Blijham komt in de loop van 2019 ook in de verkoop
► Graaf Adolfstraat 10 te Oude Pekela
► Raadhuislaan 9 te Oude Pekela
► Scheepshellingstraat 93 te Oude Pekela
► Dr. Harm Brouwerstraat D 23 te Nieuwe Pekela

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Volgende week staat Erik weer voor een volle agenda, met nog slechts een paar plekjes voor de kerst. Er staat namelijk één keer een 2e bezichtigingen op de planning, 12 bezichtigingen, 5 waardebepalingen en daarnaast ook nog 4 opnames van nieuwe woningen. Hopelijk kunnen we jullie dan snel weer nieuwe presentaties laten zien van de nieuwste woningen uit ons steeds variërende aanbod.

Vanavond zijn wij met z’n allen een heerlijk avondje uit! Wij zijn 24 december tot 16.00 uur geopend en sluiten dan het kantoor tot en met 1 januari 2019. Wij zijn dan vanaf 2 januari onder reguliere openingstijden weer paraat!

Voor iedereen alvast hele fijne feestdagen gewenst!

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 07-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 14 februari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 06-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 07 februari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 05-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 31 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder