Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Weekjournaal Editie 21 december 2018

Weekjournaal Editie 21 december 2018

Siefkes Vastgoed Weekjournaal!

Het laatste weekjournaal van 2018! In verband met de feestdagen hebben wij aangepaste openingstijden en daarom zal dit het laatste weekjournaal van het jaar zijn.

Maandag 24 december zal het kantoor eerder gesloten zijn, wij sluiten dan om 16.00 uur het kantoor. Vanaf 25 december tot en met 1 januari is ons kantoor gesloten. Op 2 januari om 9.00 uur zijn wij weer aanwezig en zullen wij alle vragen en/of opmerkingen oppakken die in de tussenliggende periode zijn binnengekomen.

Verkocht!

De woning aan de 42e Laan 5 te Wildervank is definitief verkocht! Deze week kwam het bericht binnen dat de financiering rond is gemaakt voor de kopers en dat voor zowel de kopers als verkopers de feestdagen een extra feestelijk tintje hebben gekregen.

Ook de verkoper van de Jan Oldenburgerstraat D 45 in Nieuwe Pekela heeft extra fijne dagen. Ook voor hem kwam het bericht binnen dat de kopers de financiering van de woning volledig hebben kunnen rondmaken en dat daarmee de overdracht definitief in de agenda is gekomen.

Agenda!

► De afgelopen week was Erik één keer te vinden bij de notaris, dit was ook gelijk de laatste keer voor de kerstdagen. Tussen kerst en oud en nieuw staan er nog twee afspraken bij de notaris in de agenda. Zo passeert op 27 december de woning aan de Doorsneeweg 39 in Nieuwe Pekela en op 28 december het perceel grond aan Ter Maars 5 in Onstwedde.
► 13 keer was er een bezichtiging ingepland bij een van de woningen uit ons aanbod en daarnaast was er ook een tweede bezichtiging ingepland de afgelopen week.
► 5 waardebepalingen in diverse plaatsen in de regio had Erik op de agenda staan.
► Achter de schermen stonden nog diverse andere afspraken op de agenda zoals een gesprek met een stagiaire, overleg over de mogelijkheden voor aankoop van een woning en mogelijkheden voor het verhuren van woningen.

Weer beschikbaar!

De woning aan de Zuidwendingerweg 19 in Nieuwe Pekela is door onvoorziene omstandigheden niet verkocht maar weer beschikbaar! Bekijk de mogelijkheden van de woning via onze site en maak vrijblijvend een afspraak voor de bezichtiging van de woning als je benieuwd bent naar de mogelijkheden!

Nieuw in de verkoop!

Deze week hebben wij twee nieuwe woningen aangemeld. Dit was de Dokter Harm Brouwerstraat D 23 in Nieuwe Pekela en de Scheepshellingstraat 93 in Oude Pekela. Voor beide woningen is er al een eerste bezichtiging gepland!

De Dr. H. Brouwerstraat D 23 is een woning met mogelijkheden en een vraagprijst van € 89.500,- k.k. waarbij de woning enkele authentieke elementen bevat en helemaal naar smaak kan worden aangepast.

Aan de Scheepshellingstraat 93 in Oude Pekela is een instap klare hoekwoning aangemeld met een eigen oprit. De woning is goed geïsoleerd en ligt ook nog eens op loopafstand van diverse voorzieningen in Oude Pekela. Hier is de vraagprijs vastgesteld op € 117.500,- k.k.

Binnenkort in de verkoop!

► Hoofdweg 217 in Blijham
► Graaf Adolfstraat 10 te Oude Pekela
► Raadhuislaan 9 te Oude Pekela
► Dorpsstraat 96 te Kielwindeweer
► Hanekampswijk 38 te Oude Pekela
► H. Hindersstraat 109 te Oude Pekela

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!
Na het gebak van de verkoper van de H.B. Hulsmanstraat I 47 in Nieuwe Pekela aan het begin van de week werden wij vandaag ook verrast met een heerlijke cake van de verkopers van de woning aan Holte 26 in Onstwedde. Beide willen wij hier enorm voor bedanken.

Na het weekend staan wij maandag tot 16.00 uur voor je klaar, daarna zijn wij tot en met 1 januari niet aanwezig in verband met de feestdagen.

Wij hebben afgelopen week circa 1500 relaties een kerstgroet gestuurd en willen bij deze iedereen die hem niet heeft mogen ontvangen graag hele fijne dagen en een fantastisch 2019 wensen!

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 04-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 24 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 03-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 17 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 02-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 10 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder