Vergelijk aanbiedingen

Favorites

Weekjournaal Editie 30 november 2018

Weekjournaal Editie 30 november 2018

Siefkes Vastgoed Weekjournaal!

De afgelopen week is er weer van alles aan bod gekomen bij ons op kantoor. Er stonden een aantal bezichtigingen in de planning, maar vooral heel veel afspraken bij de notaris met de bijbehorende inspecties. Zo was er voor de drie woningen in Wedde een afspraak bij de notaris voor het passeren en nog 5 andere woningen. De drukste week qua afspraken bij de notaris tot nu toe!

Bij de oplevering van de woning aan de Hoofdweg 27 in Wedde werden de kopers verrast met een versierde woning inclusief champagne, een eigen (tractor)parkeerplaats en een poort van strobalen. Op onze social media hebben we dit al even in beeld gebracht, mocht je even de feestelijkheden willen bekijken.

De afgelopen week werden er veel nieuwe woningen aangemeld, diverse aktes opgesteld en ter goedkeuring en ondertekening aangeboden en ook werd er al veel voorbereid voor alle afspraken van deze en komende week.

De verkopers van de woning aan de Scheepvaartstraat 51 in Oude Pekela kwamen langs met een fantastische bos bloemen, hartelijk dank hiervoor!

Verkocht!
De woning aan de Garst 85 in Winschoten is verkocht! Na een aantal bezichtigingen bij de woning te hebben gehad was er spontaan een koper gevonden met heel veel passie voor de woning. Achter de schermen zijn wij druk met het opstellen van de koopovereenkomst en het vervolgtraject in gang te zetten.

Nieuw in de verkoop!
De afgelopen week hebben wij iedere dag een of meerder woningen mogen aanmelden! Veel van deze woningen uit onderstaand rijtje hadden ook weer een fantastische video. Bekijk ze op onze facebookpagina, via Funda.nl of op onze site. De eerste bezichtigingen voor deze top-woningen zijn alweer gepland!
► Hoofdweg 119 te Midwolda
► Veenroe 8 te Oude Pekela
► Roerdomp 21 te Oude Pekela
► Veemstede 75 te Oude Pekela
► Eurostate 15 te Stadskanaal
► Kienholt 8 te Nieuwe Pekela

Binnenkort in de verkoop!
Volgende week komt de woning aan de Burgemeester Snaterlaan 59 te Oude Pekela online! Deze woning is niet voor de poes, houdt daarom onze site en facebookpagina in de gaten om de volledige presentatie te bekijken.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!
Er lopen nog enkele onderhandelingen op dit moment op een aantal woningen uit ons aanbod. Hopelijk hebben we volgende week weer heel veel leuk nieuws te melden.
Op naar volgende week met weer een hele reeks aan bezichtigingen, waaronder ook 2e bezichtigingen, en een viertal waardebepalingen. Wie weet wat voor leuks er allemaal weer staat te gebeuren. We houden jullie op de hoogte!

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 45-2019

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 8 november 2019: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 44-2019

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 1 november 2019: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 43-2019

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 25 oktober 2019: tijd voor het...

Lees verder