Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Weekjournaal Editie 4 januari 2019

Weekjournaal Editie 4 januari 2019
Siefkes Vastgoed Weekjournaal
 
Het eerste weekjournaal van 2019! Wij hebben na de feestdagen weer een heleboel leuke reacties mogen ontvangen. Langzaamaan werd het steeds weer drukker de afgelopen week en merken wij dat we er al weer helemaal in zitten zo na de feestdagen.
 
Erik mocht de afgelopen weken enkele keren met een VIP op zoek naar een leuke nieuwe woning, als aankoopmakelaar. Binnenkort zullen wij hierover iets meer kunnen vertellen, aangezien zojuist de onderhandelingen positief zijn afgesloten!
 
Op de achtergrond lopen er op dit moment een aantal onderhandelingen, zowel op het gebied van aankoop als verkoop zijn er voor diverse woningen in de regio onderhandelingen gaande. Wie weet hebben deze volgende week een leuk vervolg, we houden jullie hiervan op de hoogte.
 
Voor de woning aan de Burgemeester Snaterlaan 84 in Oude Pekela is de vraagprijs verlaagd naar 89.500,- k.k.
 
Verkocht
 
De woning aan de Burgemeester Snaterlaan 59 in Oude Pekela is definitief verkocht! Deze week kwam het bericht binnen dat de financiering rond is gemaakt voor de kopers. De adviseur, Rick Becker, wist voor de koper, Rik, de financiering zeer spoedig rond te maken. Zo werd verkoper Rick (+ familie) ook snel verblijd met het goede nieuws!
 
Aan de J.R. Stuutstraat F 58 in Nieuwe Pekela is de woning verkocht! Voor deze leuke woning met potentie zijn inmiddels de kopers gevonden.
 
De woning aan de H.J. Kniggestraat 93 in Stadskanaal is in de tussentijd ook verkocht! Het puzzeltje is nu helemaal in elkaar gevallen en koper en verkopers hebben vandaag de handtekeningen gezet op de koopovereenkomst.
 
De woning aan de Hugo de Grootstraat 128 in Oude Pekela stond beschikbaar voor de verhuur, inmiddels zijn er ontzettend veel reacties binnengekomen en lijkt de nieuwe huurder reeds gevonden!
 
Agenda
 
► De afgelopen week was Erik twee keer te vinden bij de notaris, voor de woning aan de J. Oldenburgerstraat D 45 en de H. Hindersstraat 78 is het gehele traject nu afgerond en kunnen de kopers verhuizen naar hun nieuwe (droom)huis.
► 8 keer was er een bezichtiging ingepland bij een van de woningen uit ons aanbod en daarnaast was er ook drie keer een tweede bezichtiging voor in de agenda.
► 2 waardebepalingen in Nieuwe en Oude Pekela stonden voor Erik op de agenda.
 
Binnenkort in de verkoop! 
 
► Hoofdweg 84 te Wedde
► Hoofdweg 217 in Blijham
► Graaf Adolfstraat 10 te Oude Pekela
► Raadhuislaan 9 te Oude Pekela
► Dorpsstraat 96 te Kielwindeweer
► Hanekampswijk 38 te Oude Pekela
► H. Hindersstraat 109 te Oude Pekela
 
Voor de verhuur komt binnenkort de woning aan de Oude Tolweg 11 in Nieuwediep beschikbaar. De woning valt helaas buiten de regelingen met betrekking tot de huursubsidie, maar biedt wel veel mogelijkheden op een leuke locatie.
 
Meer weten over een van bovengenoemde woningen? Neem volgende week gerust even vrijblijvend contact met ons op.
 
Nieuwe ronde, nieuwe kansen! 
 
De komende week zullen wij nog weer diverse onderhandelingen afronden, zijn er alweer veel verschillende afspraken gepland en komen er diverse nieuwe woningen online (houdt onze site en Social Media in de gaten).
 
Ook hebben we volgende week waarschijnlijk een leuke primeur…..wat dat is…..daar komen we nog even op terug 😉

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 07-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 14 februari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 06-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 07 februari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 05-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 31 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder