Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Weekjournaal Editie 7 december 2018

Weekjournaal Editie 7 december 2018

Siefkes Vastgoed Weekjournaal!

Dat was ons weer een week…..de week waarin Sinterklaas weer vertrok en kerst al zijn intrede heeft gedaan bij ons op kantoor. Zojuist werden de eerste lichtjes in de boom gehangen door een koper van een van onze woningen in samenwerking met Rick Becker van Becker verzekeringen en hypotheken. In de tussentijd konden wij zo de benodigde stukken voor beide heren in orde maken, teamwork waar we blij van worden.

Dit was ook de week waarin wij een fantastische aanvulling voor op kantoor hebben geregeld. Sinds maandag hangt er namelijk een tv-scherm bij ons voor het raam. Hierop kunnen wij bijvoorbeeld video’s afspelen, de ‘binnenkort in de verkoop woningen’ laten rondgaan en andere leuke nieuwtjes plaatsen.

Deze week hadden wij één nieuwe woning aangemeld en hebben wij meerdere woningen weten te verkopen! Ook kwamen er een aantal nieuwe woningen binnen die binnenkort ons aanbod zullen aanvullen.

Verkocht!

Aan de Albert Reijndersstraat B 203 in Nieuwe Pekela stond enkele weken een hele leuke woning te koop. Zojuist is bekend geworden dat deze woning is verkocht onder voorbehoud!

Ook de woning aan de Verlaatjeswijk 1 in Oude Pekela krijgt over enkele weken al een nieuwe eigenaar. In het nieuwe jaar zullen kopers en verkopers zich opmaken voor de overdracht van de woning.

Aan de Oosterstraat 30 in Blijham is de woning ook verkocht onder voorbehoud! We hebben ontzettend leuke kopers voor deze leuke woning gevonden, een goede match!

Agenda!

Erik was de afgelopen week weer in diverse plekken in de provincie te vinden. Van de stad Groningen tot aan ‘t Waar, van Blijham tot aan Stadskanaal en uiteraard in Nieuwe Pekela en Oude Pekela.
► 3 keer was Erik te vinden op kantoor bij een notaris
► 10 keer was er een bezichtiging ingepland en daarnaast was er ook een tweede bezichtiging
► Voor waardebepalingen waren er de afgelopen week 5 afspraken ingepland
► Deze week was Erik voor klanten bij 4 bezichtigingen aanwezig als aankoopmakelaar. Een hele speciale klant met een fantastische smaak qua woningen! Erik bekeek vier statige panden in Winschoten om zo de droomwoning te vinden.

Weer beschikbaar!

Donderdag stond het open huis op de agenda aan de Jan Oldenburgerstraat E 98a in Nieuwe Pekela. Een druk bezocht open huis met veel leuke belangstellenden. Naar aanleiding van het open huis staat er al een extra bezichtiging op de planning en maken wij verder nog de balans op.

Zaterdag 8 december staat het open huis op de planning voor de Eurostate 15 in Stadskanaal. In het appartement en het complex kan tussen 10.00 uur en 12.00 uur vrijblijvend worden rondgekeken. Nieuwsgierig naar het appartement? Kom dan even binnenlopen zodat Erik je van meer informatie kan voorzien en om een kijkje te nemen.

Nieuw in de verkoop en razendsnel verkocht!

De woning aan de Burgemeester Snaterlaan 59 hebben wij maandagmiddag online gezet en woensdag mochten wij de status alweer aanpassen in ‘verkocht onder voorbehoud’! Binnen enkele uren nadat de woning online was stonden er al afspraken in de agenda en was zelfs al de koper gevonden! Het leuke bij deze verkoop is ook nog dat het allemaal te maken heeft met Ri(c)k. Verkoper is een Rick, koper is een Rik, hyptoheekadviseur van verkoper en koper is Rick en onze makelaar Erik wist dit allemaal bij elkaar te brengen. Dat moet wel goedkomen dus 😉

Dit zelfde geldt voor de woning aan de Hoofdweg 119 in Midwolda, ook slechts enkele dagen was deze woning online te vinden voordat deze alweer verkocht werd onder voorbehoud. Ook hier waren veel leuke reacties nadat de woning online was gekomen en was ook hier de eerste kijker gelijk de koper.

Binnenkort in de verkoop!

► Raadhuislaan 9 te Oude Pekela
► Scheepshellingstraat 93 te Oude Pekela
► Dr. Harm Brouwerstraat D 23 te Nieuwe Pekela
► Savornin Lohmanlaan 57 te Oude Pekela

De woning aan de Savornin Lohmanlaan blijkt er een met nogal een ingewikkelde straatnaam voor onze makelaar….meer hierover in de video van de woning die volgende week online komt!

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Volgende week staat Erik weer voor een volle agenda. Er staat namelijk 3 keer een 2e bezichtigingen op de planning, 16 bezichtigingen, 2 waardebepalingen en daarnaast ook nog 4 akte passeringen bij de notaris waarvan één aankoopbegeleiding. Al met al kunnen wij ons weer opmaken voor een leuke maar drukke week.

Morgen eerst nog even het open huis aan de Eurostate 15 in Stadskanaal tussen 10.00 en 12.00 uur en dan staat ook hier het weekend voor de deur!

Gerelateerde berichten

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 03-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 17 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie 02-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 10 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 01-2020

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉 Het is vrijdag 3 januari 2020: tijd voor het...

Lees verder