Terug naar Blog
  • 162

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 20-2021

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉

Het is vrijdag 21 mei 2021, 18:00 uur. Tijd voor het Siefkes Vastgoed Weekjournaal van week 20-2021:

De week begon goed voor ons. Het is maar goed dat de sportscholen weer open zijn sinds woensdag, aangezien wij maandag weer werden verrast met iets lekkers.. heerlijke Pekelder Rolletjes! De verkopers van de Jan Oldenburgerstraat D 55 in Nieuwe Pekela kregen vorige week te horen dat hun woning definitief is verkocht en verrasten ons met dit leuke gebaar, omdat alles op rolletjes verlopen is. Enorm bedankt!

Een aantal verkopers hebben deze week een belangrijke dag beleefd. De overdracht bij de notaris stond namelijk op de planning voor de woningen aan de Burgemeester Snaterlaan 6 in Oude Pekela, Ommelanderwijk 161 in Veendam, Dotterbloem 35 in Scheemda en Kerkstraat 28 in Nieuwe Pekela.

Verder zijn er kopers gevonden voor de Wedderweg 47, Thorbeckelaan 80, Houtstek 31 en Hugo de Grootstraat 231 in Oude Pekela, de Poststraat 57 in Wildervank en Paviljoenweg 2, H 80 in Wedde zijn deze woningen onder bod gezet. Een mooie eerste stap in het verkoopproces! Hiermee komt de telling alweer op 61 verkochte woningen in 2021 te staan.

Ook hebben wij twee leuke woningen mogen aanmelden voor Funda. De Scheepshellingstraat 38 in Oude Pekela is een vrijstaande en levensloopbestendige woning en ideaal voor een groot gezin of mensen die er van houden om ruim te wonen. In de woning zijn namelijk 5 slaapkamers en 2 badkamers te vinden. De Zuidwendingerweg 3 in Nieuwe Pekela betreft ook een vrijstaand woonhuis, welke tevens levensloopbestendig is. De woning is gebouwd volgens de Rietveld Stijl en beschikt over een vrijstaande stenen garage.

Aanstaande maandag zijn wij gesloten in verband met Pinksteren. Wij staan dinsdag weer voor jullie klaar en zullen dan alle binnengekomen berichten beantwoorden. Mocht je ons willen bereiken zodat we dinsdag gelijk even met je in contact kunnen treden, laat dan een bericht achter via WhatsApp op 0597-764001 of mail naar info@siefkesvastgoed.nl

Weten wat er nog meer is gebeurd deze week? Lees dan verder in het Siefkes Vastgoed Weekjournaal van deze week:

21
mei
Lees verder
Blogs

Deze week waren er:

► 31 afspraken 👀📜

► 3 koopovereenkomsten getekend 🖋

► 6 woningen onder bod 🏘

► 3 woningen verkocht onder voorbehoud 📝

► 4 woningen definitief verkocht 🗝

📣 Binnenkort in de verkoop! 📣

Deze week is er weer een leuke woning in ons aanbod gekomen. Lees verder voor ons nieuwste woningaanbod:

Voormolenstraat 39 in Veendam, nette hoekwoning welke goed bereikbaar is met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Veendam, loopafstand van het Autorama-centrum en loopafstand van het trein- en busstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.

Volgende week hebben we meer informatie voor jullie over deze woning, dus houdt ons weekjournaal in de gaten.

De vraagprijs zal € 189.500 k.k. worden

Parklaan 45 in Oude Pekela, op een mooie locatie in het centrum van Oude Pekela verrassend ruime vrijstaande woning met een inpandige garage, 4 slaapkamers en een tuin rondom. Deze woning is gunstig en op loopafstand gelegen ten opzichte van winkels, supermarkten en sportverenigingen en heeft uitzicht op het park.

De ruime woonkamer van ca. 40 m² heeft veel lichtinval. In de woning tref je in totaal een viertal slaapkamers van ca. 4 m², 10 m², 8 m² en 10 m² groot. Aan de voorzijde  van de woning is een eigen oprit met plaats voor tenminste twee auto’s gelegen met toegang tot de garage. De groene tuin rondom is netjes aangelegd en beschikt over een (speel)gazon, terrasruimte en kleine vijver. Tevens is er een aangebouwde houten schuur te vinden welke als berging dient.

https://www.siefkesvastgoed.nl/index.php?moduleid=45&actie=property&id=5482561

De vraagprijs is € 265.000,- k.k.

Havenstraat 12 in Onstwedde, Royale vrijstaande woning gelegen op een grote kavel van 1.290 m² eigen grond in een keurige woonomgeving. De woning is levensloopbestendig doordat er een slaap-/ en woonkamer op de begane grond aanwezig zijn.

De woonkamer staat in een open verbinding met de woonkeuken. Deze woonkeuken is voorzien van een afzuiginstallatie, inductiekookplaat, koelkast, oven en vaatwasser en biedt toegang tot de bijkeuken, waar de aansluitingen voor het witgoed en de CV-ketel (Remeha Avanta 2008, in eigendom) te vinden zijn. De badkamer is op de begane grond gesitueerd en beschikt over een wastafelmeubel, een tweede toilet, een inloopdouche en een ligbad.

Via de overloop op de eerste verdieping zijn nog een tweetal slaapkamers te bereiken. De grootste slaapkamer zou gesplitst kunnen worden, waardoor er een vierde slaapkamer gerealiseerd wordt.

De woning is geïsoleerd middels vloer-, muur- en dakisolatie en beschikt over houten kozijnen met dubbele beglazing.

Achter de woning is een ruime vrijstaande stenen garage te vinden met daaraan een veranda gebouwd.

De tuin is gelegen op het zonnige zuiden en is verdeeld over meerdere terrassen en een mooi (speel)gazon.

https://www.siefkesvastgoed.nl/index.php?moduleid=45&actie=property&id=5647733

De vraagprijs zal € 400.000,- k.k. worden

Onstwedderweg 96 in Nieuwe Pekela, Ruime en karakteristieke woning, welke zich bevindt op een ruim perceel met een oppervlakte van 776 m2. De woning is gebouwd in 1937. De woning ligt in een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen en is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Nieuwe Pekela en daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 1 minuten rijden.

De woning heeft een diepe tuin op het oosten, een eigen vrijstaande stenen garage met roldeur, een open keuken voorzien van enige inbouwapparatuur en biedt ruimte aan een viertal slaapkamers.

De badkamer is gesitueerd en beschikt over een wastafelmeubelelement, douche en ligbad.

https://www.siefkesvastgoed.nl/index.php?moduleid=45&actie=property&id=5658524

De vraagprijs zal € 300.000,- k.k. worden

Ds. Sicco Tjadenstraat C 124 in Nieuwe Pekela, vrijstaand woonhuis met stenen garage, aan doorgaand vaar- en viswater gelegen. Op loopafstand zijn de lokale supermarkt, diverse sportfaciliteiten en scholen te bereiken en de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving is op slechts 2 minuten rijden. De woonkamer staat in een verbinding met de vernieuwde keuken (februari 2021). In de woning zijn in totaal 3 slaapkamers te vinden en achter de woning tref je een leuke tuin aan.

https://www.siefkesvastgoed.nl/woningaanbod/5631182-nieuwe-pekela/

De vraagprijs zal € 215.000,- k.k. worden.

Torenwijk C 78 in Nieuwe Pekela, gelegen op een perceel van 633 m² grond staat deze in leuke woning met vrij uitzicht over landerijen in een rustige straat met voornamelijk bestemmingsverkeer.De woonkamer staat in een halfopen verbinding met de keuken. Deze staat in een rechte opstelling en biedt toegang tot de bijkeuken, waar de aansluitingen voor het witgoed en de CV-installatie (in eigendom) te vinden zijn.Deze woning is levensloopbestendig doordat er op de begane grond een tweetal slaapkamers en een badkamer v.v. een wastafelmeubelelement, regendouche en bubbelbad zijn. Via de overloop op de eerste verdieping is nog een slaapkamer van een mooi formaat te bereiken.Achter de woning is een zeer diepe tuin op het noord-oosten. Hier tref je een groot (speel)gazon, meerdere terrassen en een vrijstaande houten schuur.

https://www.siefkesvastgoed.nl/woningaanbod/5343692-nieuwe-pekela/

De vraagprijs zal € 165.000,- k.k. worden

🏡 Nieuw in de verkoop! 🏡

Deze week hebben wij weer een leuke woning mogen aanmelden voor Funda:

Scheepshellingstraat 38 in Oude Pekela, een vrijstaand woonhuis gelegen in het centrum van Oude Pekela, op kruipafstand van winkelcentrum de Helling. Deze woning is levensloopbestendig en ideaal voor een groot gezin of mensen die er van houden om ruim te wonen. In de woning zijn op de begane grond namelijk 2 slaapkamers en 1 badkamer (v.v. jacuzzi, wastafel, douche en toilet) te vinden en op de eerste verdieping tref je nog eens een drietal slaapkamers en een badkamer (v.v. Toilet, douche en wastafel). De mooie gesloten woonkeuken is voorzien van enige inbouwapparatuur.

Deze woning is volledig geïsoleerd door middel van vloer-, muur- en dakisolatie. Verder zijn alle kozijnen voorzien van dubbele beglazing. Naast de woning tref je een ruime eigen oprit met toegang tot de dubbele garage. De oprit biedt tevens plek voor meerdere auto’s of een caravan/camper.

De achtertuin is netjes aangelegd. Als klap op de vuurpijl beschikt deze woning over een overdekt en verwarmd zoutwaterzwembad waar je het hele jaar door plezier van hebt.

https://www.siefkesvastgoed.nl/woningaanbod/5431665-oude-pekela/

De vraagprijs is € 375.000,- k.k.

Zuidwendingerweg 3 in Nieuwe Pekela, vrijstaand woonhuis, gebouwd volgens de 'Rietveld stijl', gelegen op een ideale locatie nabij diverse voorzieningen en uitvalswegen. De woning beschikt over een eigen parkeergelegenheid met toegang tot de vrijstaande stenen garage en een ruime achtertuin op het noord-oosten. In de woning zijn in totaal 5 slaapkamers te vinden, waarvan 1 op de begane grond. Ook de badkamer is op de begane grond te vinden, wat de woning levensloopbestendig maakt.

https://www.siefkesvastgoed.nl/index.php?moduleid=45&actie=property&id=5637727

De vraagprijs is € 299.500,- k.k.

🥳 Onder bod! 🥳

Deze week zijn de verkopers en kopers van de volgende woningen het eens geworden over de koopprijs. Daarmee staat de woning onder bod en is de eerste stap naar de verkoop officieel gezet.

Hugo de Grootstraat 231, Oude Pekela

Houtstek 31, Oude Pekela

Thorbeckelaan 80, Oude Pekela

 Poststraat 57, Wildervank

Paviljoenweg 2, H 80 in Wedde

Wedderweg 47 in Oude Pekela

Beide partijen van harte gefeliciteerd met dit mooie nieuws!

💐 Verkocht onder voorbehoud! 💐 Na het tekenen van de koopovereenkomst, mochten we verkopers en kopers van de volgende woningen blij maken met de verkoop onder voorbehoud:

► Gaslaan 14, Winschoten

► Scheepshellingstraat 127, Nieuwe Pekela

► Hendrik Westerstraat 132, Oude Pekela

Beide partijen van harte gefeliciteerd met dit geweldige nieuws!

🍾 Definitief verkocht! 🍾

Voor de kopers en verkopers van de volgende woning was er deze week super goed nieuws, het is namelijk bekend geworden dat alles voor de koop geregeld is en dat daarmee de verkoop officieel is geworden:

Vinkenlaan 10, Nieuwe Pekela

Hendrik Westerstraat 104, Oude Pekela

Waterkant 1, Oude Pekela

Eltjenswijk 35, Oude Pekela

Absoluut iets om te vieren en daarom allen van harte gefeliciteerd met dit super goede nieuws!

🏢 Bedrijfsruimtes te huur! 🏢

Holland Marsh 17b in Nieuwe Pekela, per direct beschikbaar! Twee verschillende kantoorruimten in het complex aan de Holland Marsh 17b te Nieuwe Pekela. Het pand is gebouwd in 2006 en voorzien van verschillende gemakken. Het eerste kantoor dat beschikbaar is, betreft een ruimte van 3 bij 6 meter (ca. 18 m2 groot). Deze kantoorunit bevindt zich achteraan het gebouw. De huurprijs van dit kantoor bedraagt € 185,00 ex. BTW per maand. Inbegrepen in de huurprijs is het volgende: * de nutsvoorzieningen (gas, elektra en water) * internet * het gebruik van de gezamenlijke keuken en toiletten.

Het tweede kantoor dat beschikbaar is, betreft een ruimte van 9 bij 6 meter (ca. 54 m2 groot). De huurprijs van dit kantoor dat zich in het midden van het pand bevindt, bedraagt € 350,00 ex. BTW per maand. Inbegrepen in de huurprijs is het volgende:* de nutsvoorzieningen (gas, elektra en water)* internet* het gebruik van de gezamenlijke keuken en toiletten.Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Marco Polostraat 16 in Emmen, in het bedrijfscomplex gelegen aan de Marco Polostraat 16 te Emmen zijn nog verschillende kantoorunits beschikbaar. De kantoren bevinden zich op de begane grond van het complex en hebben een oppervlakte tussen de 13 m2 en 31 m2 grootte. Achter het complex is een loods aanwezig met een grootte van 295 m2. Het complex is gelegen op het grootste bedrijventerrein van Noord-Nederland: Bargermeer. Omdat het nabij de rondweg gelegen is, is het complex goed bereikbaar. Bij het complex zijn op eigen terrein verschillende parkeermogelijkheden aanwezig.

🔢 Tellerstand! 🔢

Deze week staat de teller op 𝟲𝟭 verkochte woningen in 2021.