Terug naar Blog
  • 141

Siefkes Vastgoed Weekjournaal Editie Week 21-2021

🎉 Siefkes Vastgoed Weekjournaal 🎉

Het is vrijdag 28 mei 2021, 18:00 uur. Tijd voor het Siefkes Vastgoed Weekjournaal van week 21 -2021:

Deze week zijn er vier koopovereenkomsten getekend, namelijk die van de Wedderweg 47 in Oude Pekela, Dokter Harm Brouwerstraat D 36 in Nieuwe Pekela, Vledderkanaal 4 in Vledderveen en Houtstek 31 in Oude Pekela. Ontzettend mooi nieuws, want hiermee zijn de woningen verkocht onder voorbehoud! Een mooie stap voor beide partijen.

Je hebt vast wel eens gehoord van Pekela Actief, een platform voor sport & bewegen, cultuur en welzijn in de gemeente Pekela. Voor alle huidige deelnemers van Pekela Actief hebben wij toffe drinkflessen laten maken, omdat wij dit initiatief ontzettend leuk vinden en de mensen willen motiveren. Op de fles staat de tekst: Jij bent goed bezig!

Binnenkort organiseren wij in samenwerking met Pekela Actief een leuke activiteit. Spoedig wordt er meer bekend gemaakt hierover.

Verder hebben wij twee woningen mogen aanmelden voor Funda. Het betreft een karakteristiek vrijstaand woonhuis aan doorgaand vaar- en viswater gelegen in Nieuwe Pekela aan de Ds. Sicco Tjadenstraat C 124 en een op een mooie locatie in het centrum van Oude Pekela gelegen vrijstaande ruime woning met 4 slaapkamers en inpandige garage aan de Parklaan 45.

Weten wat er nog meer is gebeurd deze week? Lees dan verder in het Siefkes Vastgoed Weekjournaal van deze week:

28
mei
Lees verder
Blogs

Deze week waren er:

► 37 afspraken 👀📜

► 4 koopovereenkomsten getekend 🖋

► 4 woningen verkocht onder voorbehoud 📝

 

📣 Binnenkort in de verkoop! 📣

Deze week is er weer een leuke woning in ons aanbod gekomen. Lees verder voor ons nieuwste woningaanbod:

Voormolenstraat 39 in Veendam, nette hoekwoning welke goed bereikbaar is met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Veendam, loopafstand van het Autorama-centrum en loopafstand van het trein- en busstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.

Volgende week hebben we meer informatie voor jullie over deze woning, dus houdt ons weekjournaal in de gaten.

De vraagprijs zal € 189.500 k.k. worden

Havenstraat 12 in Onstwedde, Royale vrijstaande woning gelegen op een grote kavel van 1.290 m² eigen grond in een keurige woonomgeving. De woning is levensloopbestendig doordat er een slaap-/ en woonkamer op de begane grond aanwezig zijn.

De woonkamer staat in een open verbinding met de woonkeuken. Deze woonkeuken is voorzien van een afzuiginstallatie, inductiekookplaat, koelkast, oven en vaatwasser en biedt toegang tot de bijkeuken, waar de aansluitingen voor het witgoed en de CV-ketel (Remeha Avanta 2008, in eigendom) te vinden zijn. De badkamer is op de begane grond gesitueerd en beschikt over een wastafelmeubel, een tweede toilet, een inloopdouche en een ligbad.

Via de overloop op de eerste verdieping zijn nog een tweetal slaapkamers te bereiken. De grootste slaapkamer zou gesplitst kunnen worden, waardoor er een vierde slaapkamer gerealiseerd wordt.

De woning is geïsoleerd middels vloer-, muur- en dakisolatie en beschikt over houten kozijnen met dubbele beglazing.

Achter de woning is een ruime vrijstaande stenen garage te vinden met daaraan een veranda gebouwd.

De tuin is gelegen op het zonnige zuiden en is verdeeld over meerdere terrassen en een mooi (speel)gazon.

https://www.siefkesvastgoed.nl/index.php?moduleid=45&actie=property&id=5647733

De vraagprijs zal € 400.000,- k.k. worden

Onstwedderweg 96 in Nieuwe Pekela, Ruime en karakteristieke woning, welke zich bevindt op een ruim perceel met een oppervlakte van 776 m2. De woning is gebouwd in 1937. De woning ligt in een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen en is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Nieuwe Pekela en daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 1 minuten rijden.

De woning heeft een diepe tuin op het oosten, een eigen vrijstaande stenen garage met roldeur, een open keuken voorzien van enige inbouwapparatuur en biedt ruimte aan een viertal slaapkamers.

De badkamer is gesitueerd en beschikt over een wastafelmeubelelement, douche en ligbad.

https://www.siefkesvastgoed.nl/index.php?moduleid=45&actie=property&id=5658524

De vraagprijs zal € 300.000,- k.k. worden

Torenwijk C 78 in Nieuwe Pekela, gelegen op een perceel van 633 m² grond staat deze in leuke woning met vrij uitzicht over landerijen in een rustige straat met voornamelijk bestemmingsverkeer.De woonkamer staat in een halfopen verbinding met de keuken. Deze staat in een rechte opstelling en biedt toegang tot de bijkeuken, waar de aansluitingen voor het witgoed en de CV-installatie (in eigendom) te vinden zijn.Deze woning is levensloopbestendig doordat er op de begane grond een tweetal slaapkamers en een badkamer v.v. een wastafelmeubelelement, regendouche en bubbelbad zijn. Via de overloop op de eerste verdieping is nog een slaapkamer van een mooi formaat te bereiken.Achter de woning is een zeer diepe tuin op het noord-oosten. Hier tref je een groot (speel)gazon, meerdere terrassen en een vrijstaande houten schuur.

https://www.siefkesvastgoed.nl/woningaanbod/5343692-nieuwe-pekela/

De vraagprijs zal € 165.000,- k.k. worden

🏡 Nieuw in de verkoop! 🏡

Deze week hebben wij twee leuke woningen mogen aanmelden voor Funda:

Ds. Sicco Tjadenstraat C 124 in Nieuwe Pekela, vrijstaand woonhuis met stenen garage, aan doorgaand vaar- en viswater gelegen. Op loopafstand zijn de lokale supermarkt, diverse sportfaciliteiten en scholen te bereiken en de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving is op slechts 2 minuten rijden. De woonkamer staat in een verbinding met de vernieuwde keuken (februari 2021). In de woning zijn in totaal 3 slaapkamers te vinden en achter de woning tref je een leuke tuin aan.

https://www.siefkesvastgoed.nl/woningaanbod/5631182-nieuwe-pekela/

De vraagprijs is € 215.000,- k.k.

Parklaan 45 in Oude Pekela, op een mooie locatie in het centrum van Oude Pekela verrassend ruime vrijstaande woning met een inpandige garage, 4 slaapkamers en een tuin rondom. Deze woning is gunstig en op loopafstand gelegen ten opzichte van winkels, supermarkten en sportverenigingen en heeft uitzicht op het park.

De ruime woonkamer van ca. 40 m² heeft veel lichtinval. In de woning tref je in totaal een viertal slaapkamers van ca. 4 m², 10 m², 8 m² en 10 m² groot. Aan de voorzijde  van de woning is een eigen oprit met plaats voor tenminste twee auto’s gelegen met toegang tot de garage. De groene tuin rondom is netjes aangelegd en beschikt over een (speel)gazon, terrasruimte en kleine vijver. Tevens is er een aangebouwde houten schuur te vinden welke als berging dient.

https://www.siefkesvastgoed.nl/index.php?moduleid=45&actie=property&id=5482561

De vraagprijs is € 265.000,- k.k.

 

💐 Verkocht onder voorbehoud! 💐 Na het tekenen van de koopovereenkomst, mochten we verkopers en kopers van de volgende woningen blij maken met de verkoop onder voorbehoud:

► Wedderweg 47, Oude Pekela

► Houtstek 31, Oude Pekela

► Vledderkanaal 4, Vledderveen

► Dokter Harm Brouwerstraat D 36, Nieuwe Pekela

Beide partijen van harte gefeliciteerd met dit geweldige nieuws!

🏢 Bedrijfsruimtes te huur! 🏢

Holland Marsh 17b in Nieuwe Pekela, per direct beschikbaar! Twee verschillende kantoorruimten in het complex aan de Holland Marsh 17b te Nieuwe Pekela. Het pand is gebouwd in 2006 en voorzien van verschillende gemakken. Het eerste kantoor dat beschikbaar is, betreft een ruimte van 3 bij 6 meter (ca. 18 m2 groot). Deze kantoorunit bevindt zich achteraan het gebouw. De huurprijs van dit kantoor bedraagt € 185,00 ex. BTW per maand. Inbegrepen in de huurprijs is het volgende: * de nutsvoorzieningen (gas, elektra en water) * internet * het gebruik van de gezamenlijke keuken en toiletten.

Het tweede kantoor dat beschikbaar is, betreft een ruimte van 9 bij 6 meter (ca. 54 m2 groot). De huurprijs van dit kantoor dat zich in het midden van het pand bevindt, bedraagt € 350,00 ex. BTW per maand. Inbegrepen in de huurprijs is het volgende:* de nutsvoorzieningen (gas, elektra en water)* internet* het gebruik van de gezamenlijke keuken en toiletten.Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Marco Polostraat 16 in Emmen, in het bedrijfscomplex gelegen aan de Marco Polostraat 16 te Emmen zijn nog verschillende kantoorunits beschikbaar. De kantoren bevinden zich op de begane grond van het complex en hebben een oppervlakte tussen de 13 m2 en 31 m2 grootte. Achter het complex is een loods aanwezig met een grootte van 295 m2. Het complex is gelegen op het grootste bedrijventerrein van Noord-Nederland: Bargermeer. Omdat het nabij de rondweg gelegen is, is het complex goed bereikbaar. Bij het complex zijn op eigen terrein verschillende parkeermogelijkheden aanwezig.

🔢 Tellerstand! 🔢

Deze week staat de teller op 𝟲𝟭 verkochte woningen in 2021.