Onstwedderweg 36 B

9663 BB Nieuwe pekela

895 m2 bouwgrond

Deel dit object:

€ 95.000 K.K.

Verkocht

Omschrijving

Dit perceel van 895 m2 groot is gelegen op een zeer goede locatie, aan de Onstwedderweg in Nieuwe Pekela. Het perceel zal vermoedelijk het huisnummer 36 B krijgen bij aanvraag van een bouwvergunning. Nabij zijn uitvalswegen te vinden en er zijn diverse faciliteiten in het dorp waaronder winkels, scholen en medische faciliteiten op korte afstand te bereiken. Aan de achterzijde grenst het perceel aan een groenstrook met bossage en een waterpartij.

Het perceel is een unieke kans om in deze straat en nabij het plan Oud Alteveer je dromen te verwezenlijken. Er zijn hier geen andere percelen beschikbaar en dat maakt dit een buitenkansje. Recentelijk is door de gemeente toestemming gegeven om de grond als bouwperceel te gebruiken. Hier kan je dus naar wens een prachtige droom verwezenlijken op een centrale locatie. Tevens is er een tekening beschikbaar voor het realiseren van een woning.

Meer informatie over het perceel is te verkrijgen via Siefkes Vastgoed, meer informatie over de mogelijkheden voor bebouwing zijn via de gemeente te verkrijgen. Neem gerust een kijkje bij het perceel om de mogelijkheden te ervaren.

Kenmerken woning

Bouwrijp
Nee
Huidige toekenning
Bouwgrond

Kaart

Foto's woning

Met mij deze woning bezichtigen? Klik hier >

Bel of App direct voor een afspraak!