Hendrik Westerstraat 191

9665 AV Oude pekela

201 m2 / 408 m2 / 0 slaapkamers

Deel dit object:

€ 150.000 K.K.

Verkocht

Omschrijving

Op rustige locatie gelegen kerkgebouw met aangebouwde zaal, gelegen op een perceel van 408 m2 eigen grond. Het gebouw is geschikt voor diverse doeleinden.

Waar dit object in het verleden elke zondag om 09:30 uur ''open huis'' had, is het dankzij een woonbestemming veranderd in een object waar je een prachtig thuis kan creƫren.

De unieke sfeer en details maken dit een zeer bijzonder object, zo heeft het gebouw bijvoorbeeld een orgel op de eerste verdieping. Rondom het object ligt tuin en naast het object is een stalling/opslag te vinden.

De indeling van het object is als volgt: entree met toegang tot de verdieping/het balkon met het orgel en toegang tot de kerk. Deze ruimte is circa 90 m2 groot en biedt vervolgens toegang tot de naastgelegen zaal. De naastgelegen zaal is ongeveer 45 m2 groot en biedt kastruimte, toegang tot de keuken en de achterste hal. De zaal is kan opgedeeld worden in twee delen middels een scheidingswand (harmonica).
De achterste hal biedt toegang tot de tuin, een tweetal toiletten en een ingebouwde kastruimte. Vanuit de zaal kom je ook in de keuken, deze keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok in L-vorm.

Bestemming: wonen is toegestaan door de gemeente

Kenmerken woning

Overdracht

Status:
Verkocht
Vraagprijs:
150.000 K.K.
Aanvaarding:
in overleg

Bouwvorm

Bouwjaar:
1890
Bouwvorm:
bestaande bouw

Indeling

Woonoppervlakte:
201 m2
Perceeloppervlakte:
408 m2
Inhoud:
603 m3
Aantal kamers:
2

Energie

Warmwater:
geiser eigendom

Buitenruimte

Tuin:
tuin rondom: ,

Dak

Soort dak:
zadeldak - pannen

Overig

Permanente bewoning:
ja
Onderhoud binnen:
redelijk tot goed
Onderhoud buiten:
redelijk tot goed
Huidig gebruik:
Woonruimte
Huidige bestemming:
Woonruimte

Voorzieningen

Soort:

Kaart

Plattegrond(en)