Marco Polostraat 16

7825 VM Emmen

m2 / 2469 m2 / slaapkamers

Deel dit object:

€ 120 pm

Te huur

Omschrijving

In het bedrijfscomplex gelegen aan de Marco Polostraat 16 te Emmen zijn nog verschillende kantoorunits beschikbaar. De kantoren bevinden zich op de begane grond van het complex en hebben een oppervlakte tussen de 13 m2 en 31 m2 grootte. Achter het complex is een loods aanwezig met een grootte van 295 m2.

Het complex is gelegen op het grootste bedrijventerrein van Noord-Nederland: Bargermeer. Omdat het nabij de rondweg gelegen is, is het complex goed bereikbaar. Bij het complex zijn op eigen terrein verschillende parkeermogelijkheden aanwezig.

De indeling van de begane grond is als volgt: entree, hal met balie, keuken, toilettengroep en 10 moderne kantoorunits. Het is mogelijk de kantoren apart te huren, maar het is ook zeker mogelijk om meerdere kantoren tegelijkertijd te huren.

Beschikbaarheid:
Kantoor 1: verhuurd
Kantoor 2: verhuurd
Kantoor 3: vrij: 14,1m2
Kantoor 4: verhuurd
Kantoor 5: verhuurd
Kantoor 6: verhuurd
Kantoor 7: verhuurd
Kantoor 8: verhuurd
Kantoor 9: verhuurd
Kantoor 10: verhuurd
Kantoor 11: verhuurd
Kantoor 12: vrij: 17,1m2
Kantoor 13: verhuurd
Kantoor 14: verhuurd
Kantoor 15: vrij: 22,4m2
Loods: verhuurd

De aanvaarding van de kantoren is in overleg.

Huurprijs:
De huurprijs is afhankelijk van de grootte van het kantoor. In beginsel worden de contracten opgesteld voor een huurperiode van 2 jaren, de huurprijs wordt dan ook berekend voor een periode van 2 jaren. In de huurprijs per maand is tevens het aandeel in de algemene ruimten meegenomen. De servicekosten (o.a. nutsvoorzieningen, afval en huurdersaandeel gemeentelijke lasten) zijn echter exclusief. Mocht er echter de wens zijn om een of meerdere kantoren voor de periode van één jaar te huren, dan geldt er een toeslag op de maandelijkse huurprijs.

De huur dient betaald te worden voor de eerste van de maand waar de huur betrekking op heeft. De waarborgsom bedraagt het bedrag van twee keer het maand bedrag in huurpenningen.

Voorzieningen voor glasvezel is beschikbaar. De huurder dient zelf een abonnement af te sluiten bij een provider.

Disclaimer:
Ondanks dat de advertentie met zorg is opgesteld, kunnen er geen rechten aan worden ontleend en kunnen wij ten aanzien van het correct zijn geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken woning

Overdracht

Status:
Beschikbaar
Huurprijs:
€ 120 pm
Aanvaarding:
in overleg

Bouwvorm

Bouwvorm:
bestaande bouw

Indeling

Perceeloppervlakte:
2469 m2

Energie

Buitenruimte

Tuin:
geen tuin: ,

Dak

Overig

Permanente bewoning:
nee
Huidig gebruik:
OverigOG
Huidige bestemming:
OverigOG

Voorzieningen

Soort:

Kaart

Plattegrond(en)